iMBobo

belog tarzan gilak

Friday, October 7, 2011

Blog aku bakal guna INNITY?

Korang percaya tak kalau aku cakap yang blog cikai aku ni bakal guna iklan INNITY? Aku tau memang ramai yang berangan nak gunakan iklan dari INNITY ni sebab income boleh masyukk tu. mesti best kan kalau income blog je boleh sara hidup kita #beranganjap

KALAU DAPAT GUNA INNITY, aku SANGGUP:
1. dalam sehari aku update 9kali. banyak kan?
2. promote dorang tiap bulan. bodek2 sikit
3. buang pakcik nuffnag yang tak pernah bagi aku BE! #tapi income aku tetap ada
4. belanja followers bertuah tiap bulan

ape lagi ehh aku nak buat? huih termenung kejap bila mengenangkan keindahan hidup kalau income tiap bulan masuk laju-laju. perggghhh memang syiok kot!

tapi kan,, sebenarnya tu hanya angan2 aku je. nak apply pun aku tak berani oi. tak sanggup aku nanti aku ditolak mentah-mentah. kang frust menonggeng lak. hehehe :P

*tengok iklan tu

hehe thanks ye ADVERLETS yang membuatkan aku perasan dan berangan jap.. hahahah mesti korang rasa nak sekeh aku kan? ke memang takde sape yg baca blog aku nih? hehehhe :P

pakcik ADVERLETS, aku tetap akan gunakan kau sebab income yang kau bagi kat aku dah cukup memadai

p/s: korang sumbangkan traffic banyak2 kat aku tau. manalah tau impian aku jd kenyataan 


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

15 sayang cik singe:

Ezad Skytech said...

hee...kalau sy apply innity confirm awal2 kena reject da...haha~

faridah nazurah said...

@Ezad Skytech

sebab tu sy pun xberani nak apply gak. malu lak kang kene reject..

tapi kan,, bro mesti boleh punye. traffic blog bro dh hebat~

ieyza afieyna said...

huhu.. pkai nuffnang sudah,,,
dulu pkai nuffnang, gedix nak tukat aritu ieyza pkai heartbeat giler lmbt kowt duit masyuk.. so tukar advertlet kejap. pastu lame2 pkai blik la nuffnang sebb dlm tu bnyak sebenarnye, saje gedix tukar2 .haha

faridah nazurah said...

@ieyza afieyna

hehe mls la nak guna nuffnag dh. glitteri baru je kene tarik. dah 2minggu tu.. hehe ni disebabkan menduakan nuff

tapi kan adverlets lagi untung. just stabilkan traffic je. senang cte

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

pageview satu bulan kena lebih 200 ribu. banyak tu.......kering otak nak memikir idea. Silap2 tak ada ilmu yang nak di kongsi bersama hehehe....

tuan punya blog dah kahwin ke?? :P

faridah nazurah said...

@C` Ayob-Ilmu Asas Hidup

kawen? ohh tidak! mau kene kejar gunee parang kalau kawen awal2. muda lagi nih! belajar dulu

Ezad Skytech said...

erk..trafik blog sy suam2 je kot..mmg tak akan lepas la nak apply..haha~

Bro ahmad said...

cuak bro tengok tajuk entri hahaa rasa nak pengsan je..tertipu bro hahaa..cuba la aply nanti bro follow hmm

psst : menduakan dan bermadu nuffnang tak merajuk ke??

Amalina said...

Lina dulu letak advertlets jugak, tp baru je buang sebab nuffnang lagi mantopp :)

Lulu Caldina said...

lawa blog ni, suka lulu tengok :)

kotak bulat said...

income gne adv bpe?hehehe..share la

faridah nazurah said...

@Ezad Skytech

tapi sehari mesti dpt ribu2 kan.. haa dh boleh la tu

faridah nazurah said...

@Bro ahmad

tak berani la bro. traffic tak cukup hebat

Ahmad Uzair said...

aku tau traffic blog kau punye keywords hari ni innity..haha

[sutera kasih] said...

eeehh awk, apa beza adverlet & innity? awwww..sah sy ketinggalan zaman kan huhu..sy tau nuffnang je..adoiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.