iMBobo

belog tarzan gilak

Saturday, October 8, 2011

PERSOALAN: kalau pancut kat pussy boleh mengandung ke?

Pagi-pagi tadi seawal pukul 6.00 pagi aku dikejutkan dengan satu panggilan yang membuatkan aku bagai nak semput.

Aku: err sape ni ehh?
Perempuan sadis: ni nak tanya awak ni sape?
Aku: ehh awak yg call, sape nih?
Perempuan sadis: takde la semalam kan awak ada call saya.
Aku: ohh saje nak tanye kenapa awak dok kacau boipreng saya.
Perempuan sadis: yang mana ehh? semalam mmg banyak call lelaki.
Aku: ohh yeke. ramai ke awak call lelaki2? ( bajet wartawan jap)
Perempuan sadis: banyak jugak. suke kacau2 dorang. best! suka nakal2 dengan dorang.
Aku: (terkedu jap) ohh ok. 

aku tak faham la manusia jenis macam ni pun ada ehh. mesti hidup dorang sadis semacam je. sebenarnya selama ni kalau Hariz mengadu ada perempuan kacau aku buat bodoh je. bukan apa weyh, malaslah nak kecoh2 berebut lelaki nih. lagipun aku ni bukan pengongkong. 

tapi yang membuatkan aku terpanggil untuk call jugak perempuan ni sebab ke-desprate-an yang dialami oleh perempuan ni. nak tau dia mesej Hariz cakap apa?

" kalau pancut kat pussy boleh mengandung ke? "

 

mak aihh,, dia ni kalau nak kacau2 pun takyah lah menunjukkan yang diri tu jalang. watlek sudah.. adoi manusia ohh manusia oi. kesian aku dengan dia nih. aku harap satu hari nanti dia akan berubah. aminnn..

p/s: aku takde niat mengaibkan sesiapa dan aku tak dedahkan sape manusia miang tu. so jangan kecam aku dengan mengatakan aku mengaibkan orang. aku hanya meluahkan persoalan je. harap maklum!


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

23 sayang cik singe:

cacha said...

masalah mental la perempuan sadis tu. ishh3....

norazlina_masijan said...

teruk perangai

..cik gugu.. said...

hahaha bole ke?? lau aku ler kan,aku pi cri dia then jalangkn dia betol2.. sangap sgt ke hape..

nurdani said...

gila seks.masalah kesunyian la tu

cik asam jeruk said...

uish igt kan pussy tu kucing..skali maksud lain lak..hihi lurus pulak ngee

faridah nazurah said...

@..cik gugu..

haha masalahnya aku tak kenal pun dia sape. kalau aku kenal dh lama aku cari then tenyeh pussy dia dengan cili. kompem dia stimm habeeesss~

hehe :P

[sutera kasih] said...

eeeeeeee psiko aaa pompoan camtu..sy yg dgr ni pulak yg segan..ada ka patut tanya soklan camtu..

liya alia said...

erkk.. gilanya perempuan tu. malu

Aku Si Pujangga said...

ui menakutkan pempuan mcm 2..

ieyza afieyna said...

apa punya perempuanlah cenggini...
takda maruah lansung !!
sebb bnyak org2 mcm ni la bnyak kes buang bayi yg tek berdosa tu!!

*geram

faridah nazurah said...

@[sutera kasih]

ohh awak yg baca ni pun dh malu.. ni yg saya kena mendengar sendiri ni lagu lah terkedu.

faridah nazurah said...

@ieyza afieyna

bila maruah dh takde, tu yang sanggup buat mcm tu. sedih sungguh! gersang sangat

SoLy SoLicious said...

xpenah lg jmpe pmpuan mcm tu..

iMBobo said...

bak sini no fon die, rasakan nanti hahahaha..

faridah nazurah said...

@iMBobo

takleh bobo. kang org ckp sy aibkan dia.

Bro ahmad said...

panas 2 !! tersembur air anak tekak bro = ='

Miss Nadya said...

ish..dye msg mc tu??teruk betol..

new entry ::

1. Blog Pilihan Hari Ini ツ
2. BE melekat lagi ツ
3. Tips untuk dapatkan BE ツ

Ini Kisah Tia said...

betina mintak penampaq !

Cerciter Hana Niey said...

ish3... mcm tuh skali antr msj..
apadaa~~~ ;)

Panggil Aku Han said...

nate beruk gapo lagunih...teruk bebenor...

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

fuuuuwoooo tajuk. ala tak mengandunglah..kalau dia pancut waktu subur..kompom boleh. ok apa dapat anak......tak kan buat tau, jaga anak tak tau.....

Ezad Skytech said...

tajuk entri yang agak panas...haha~

uLan said...

damn siak nye pompuan.. mental tak betul ni.. sengets!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.