iMBobo

belog tarzan gilak

Sunday, October 23, 2011

Contest Handphone Berjasa

Tadi tengah syok-syok blogwalking sambil cari segmen, tibe2 aku terjumpe segmen Putryy Nasuha dan Syafa Lunia yang best nih.. 

Contest Handphone Berjasa


*kemalasan nak snap sendiri. so just google je. hehe boleh kan?

Kalau cakap pasal handphone, mesti ramai yang dah guna macam2 jenis kan? tapi pernah tak korang jumpe handphone yang betul-betul berjasa kat korang? hehe aku ada 2 handphone. satu tu Sony Ericsson SATIO dan satu lagi Nokia SUPERNOVA 7210

Apakah jenama handphone anda?
Jawapan : Nokia SUPERNOVA 7210
 
Kenapa pilih handphone tu?
Jawapan: Hadiah masa first time keje

Berapakah harga handphone anda?
Jawapan: Kalau tak silap dalam RM 800++ # masa tu baru keluar

Apa kelebihan handphone anda?
Jawapan: boleh simpan sampai 4ribu mesej, sound best, camera cantik, senang nak menaip, nipis dan ringan.
 
Mesti korang tertanya-tanya nape aku lebih suka Nokia Supernova ni kan? sebabnya handphone tu aku dah guna dari form 5 lagi. fuhh 3 tahun tu. memang berjasa sungguh la kan. lagipun aku ni jenis yang simple je. handphone tu memang simple kalau nak dibandingkan dengan Sony Ericsson Satio. 

Nota Mintak Pelempang : Aku tak kaya nak beli handphone mahal2. so ni je yang abah aku mampu nak belikan untuk aku. 

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

3 sayang cik singe:

diana said...

enpon akak yang mula2 sekali dulu ericson yang besar tu..
masa tu mana ada lagi enpon camera2 ni..
tahun 99 tak salah..
heheh..kenbangan betul.:)

ieyza afieyna said...

gudluck ;)

jom singgah blog ieyza, nk mintak pndpt ckit..

cici tembikai said...

okay lah sayang oi . I guna N73 =) act handphone lama tahan gila. nak dibandingkan dengan handphone zaman ni , asek rosak je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.