iMBobo

belog tarzan gilak

Sunday, October 23, 2011

Arghhhhh Blog aku kena remove?

benci! benci! benci! tadi blog aku telah diremove! argghhh cuak gile aku tadi. masa aku tengah syok2 ping entry tadi, aku terperasan yang blog tester aku takde kat dashboard. dalam kepala hotak aku ni dok fikir macam-macam. takut woo kalau blog ni kena remove. tak sanggup eden menanggungnya!




tapi nasib baik lah aku dah tau benda ni daripada kawan-kawan blogger yang lain. kalau tak, kompem aku menangis-nangis dan biarkan aje blog nih. huhuhu takutnya..siap kena verify bagai. TAK SUKA sungguh!

hish pakcik Google nih! pahal lak dia nak remove blog cikai aku haa? ni boleh buat gaduh ni. hehe nasib baik blog aku tak rosak. kalau rosak, kompem aku akan saman pakcik Google 44 juta. nape 44 juta lak? haha entahlah. sebab aku suka le!

mintak-mintak lepas ni takde pape lagi benda yang tak best ni jadi kat blog aku!! 

Nota Mintak Pelempang : Buat masa ni aku ada 3 blog dalam acc Gmail aku. satu blog MURAI SI PENIPU, satu lagi blog tester aku. haaa satu lagi sape punye? hehe blog tu kepunyaan sis SUTERAKASIHYANN

UPDATE
nampak ke nombor aku? hehe sila abaikan ehh.. makcik ni memang lembap bab mengedit bagai 

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

15 sayang cik singe:

ieyza afieyna said...

oo,, ieyza pun ade gak die mintak no tipon aritu,, xtau lak time tu kena remove,, hee

Bro ahmad said...

no phone awak tu ke? ambik hahaaa...jangan cuak relax2 je XD

Ku Azhar said...

yeaa!! nmpak dh no phone dia!! hehehe

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

fuuu wooo ada no hp tu..hehe. Apa kata awk beli domain...inys Allah...tak lagi masalah hehehe

faridah nazurah said...

@Bro ahmad

hehe yelah,, memang no sy le.. tapi dah tutup dah.. hehe bro jgn bagitau org ehh

faridah nazurah said...

@Ku Azhar

bhahaha malu lak ai!

faridah nazurah said...

@C` Ayob-Ilmu Asas Hidup

beli domain? fuhhh nanti2 la kot.. tunggu dah hebat dulu.nanti siap beli hosting sekali.. kahkahkah

Ezad Skytech said...

hee...tak cover habis tu no fon...01*-*******...haha..tu je yang nampak..kah3~

iMBobo said...

laa knape google tak remove je blog ni hahahaha *jahat tak?gurau2 je.. kang tak pasal2 minta pelempang kahkahkah.. google main cak2 je tu..eh, blog kepunyaan cik syaza tu yg mana? die bg ek?

faridah nazurah said...

@iMBobo

cehh nah amik ni pelempang sekali kat pipi tu. pap (bunyi org pelempang)

era kecik said...

fuf! nasib baikkan? era pun pernah gak kena camtu.. masa dia kata blog era kena remove, huh, bukan main menggigil lagi era.. argh!! pengalaman yang tak boleh nak lupa lah.. hehehe

abah khalisha said...

hehehe..seb baik ye

ain dzaya said...

ain pun pena kena jugakk...
hewhew..
paniiccc!!

Umie Artoqiemie said...

pernah kene gak. dia nuat lawak tuh haha

Umie Artoqiemie said...

*buat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.