iMBobo

belog tarzan gilak

Thursday, October 6, 2011

EZADSKYTECH jeles dengan aku. hahahaha

Yeay sekarang ni sekolah aku bagi cuti yang tak berapa nak panjang kepada budak-budak form 6. sampai selasa next week tu weyh. boleh selak-selak buku jap sambil goyang kaki.. hehe mesti korang terpingga2 kan kenapa kitaorang dapat cuti. ala kan sekarang ni form 3 ada PMR, so form 6 diberi cuti panjang sebab takut memekak tak tentu arah. hahhahaha

tapi kan,, ada SORANG tu kan jeles aku cuti harini. sampai dia pun nak apply cuti gak #akumemangpandaipengaruhorang


hehe bro EZAD, apamacam? dapat tak apply cuti? hehe kerja rajin2 ye bro.. kumpul duit banyak-banyak. nanti dah banyak duit boleh share #kikisduit

hehehe aku sebenarnya bosan. so terciptalah idea untuk merepek meraban nih.. 

p/s: bro EZADSKYTECH jangan marah ye. saje nak main2 gurau2 :P

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

9 sayang cik singe:

Bro ahmad said...

ko kikis je duit dia..takpe2 bro redho hahaa jangan duit bro sudah la.

aimie amalina said...

kekeke
ezad jeles pulokkk
hehehe
kasi tmbh jeles dgn menyatakan suhgguh bahagia berehat2 drumah
kekeke

Ezad Skytech said...

pergghhh..bro lagi menghasut ni..haha~

tak apply cuti pun..sy mmg rajin g kerja walaupun tidur pukul 3 pagi..haha...(^^,)

Shaherah said...

hahah ezad tak marah punyer.. die ok jek tu.. ehee.. die jeles smpai hentak2 kpala kat dinding..eh.. opss.. hahaha..

ieyza afieyna said...

ieyza pun cuti gak.. cuti sem..lagi lama.. hekhek :P

best la cuti.. tapi form 6 kat cni xcuti. kawan2 ieyza ade je kat sekolah.. (umah dekat dgn sekolah lama ) huhu

iMBobo said...

nak jeles jugak lah! hehehe

Ezad Skytech said...

takpe..esok da jumaat...lepas tu sabtu..cuti...wekkkk...hahha~

SoLy SoLicious said...

hahaha..jeles bebenor ha die

Ezad Skytech said...

iM je geng dengan sy...haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.