iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, October 11, 2011

FARIDAH GEDIK? ahh persetankan!

CONTENT WARNING: JANGAN SIBUK2 NAK BACA KALAU TAK SUKA BACA ENTRY MENCARUT. HARAP MAKLUM!

ok malam-malam buta nih aku nak buat entry mencarut! arghhhhh geram gile. tadi masa aku check nuffnag aku punya statistik, aku ternampak orang search ' FARIDAH GEDIK ' . aku pun ape lagi, pergi la check kat google. baik korang jangan search, nanti korang mesti terkejut gile. nak terkedu aku tengok laman web yang ada kat page pertama keyword tu. sialan je.



tapi yang menghairankan, kenapa dalam banyak2 laman web tu, kenapa manusia durjana tu nak click blog aku. url blog aku bukan ada kat page pertama mahupun kedua. nak kata dalam kalangan page yang depan2 pun bukan. tapi kenapa kau mesti masuk kat blog aku? KENAPA?

ke manusia gatal tangan tu memang nak search blog aku? haram jadah betul! anak haram! konon nak cakap aku gedik. cehhh, kalau aku gedik ada menyusahkan kau ke haa manusia?

sorry to say lah kawan, mulut aku memang tahap longkang kalau ada yang buat palat. sarang tebuan jangan dijolok. kau buat aku nak menjerit benci! benci! benci!

pesanan buat manusia tu: KAU BABI ANJING. haa geram tak kalau org search benda nih then masuk kat blog kau?

p/s: sorry kalau korang tak selesa bile aku mencarut.

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

9 sayang cik singe:

Run Away said...

hek...tumpang baca jap...bukan main marah beb.....;d

EyA edamanhatiku said...

waa maranya..sbar ek sbar

Ezad Skytech said...

sabar ye...ada la tu yang tak puas hati tu kan...

Tentang Kita said...

sabar jer la..nnt dia dh penat dia diam la tu..xde la dia ganggu kamu lg

cik najihah said...

tangan orang mmg gatal

ieyza afieyna said...

haha.. sabar beb.. dia nak cari faridah lain kowt sebenarnya..

hee

Bro ahmad said...

kalau bro cari sampai lubang cacing huhh

[sutera kasih] said...

waduh2..siapa tu yg cari?
kalau sy pun, mmg bg pelempang huhu

iMBobo said...

haha.. die cari faridah lain kot tu..yg gedik bukan penuipu HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.