iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, October 10, 2011

Giveaway Kujie2.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan Ke 20

Tadi masa aku tengah dok godak2 entry-entry blogger lain,, aku ternampak satu GA yang membuatkan aku meleleh air liur.. habis basah keyboard aku ni weyhh. nak macaron! nak macaron! nak! nak! nak!



tapi, kalau nak join GA ni kena bagi pandangan dan cadangan pasal blog KAK KUJIE nih.

yang aku suka pasal blog nih---> header yang comel.. ada doodle family dengan meow meow lagi tau.

cadangan aku nak bagi blog ni lagi superb --> letak shoutbox, susun element kat sidebar.

hehehe korang taknak join gak ke GA nih? dapat macaron tau..

*aku saje besarkan gambar. biar korang semua turut terliur :)

p/s: aku dah lama tak makan macaron, so aku memang nak menang! tapi, bertuah ke aku nih?



Kalau sudi silalah komen dan click Google +

5 sayang cik singe:

SoLy SoLicious said...

gud luck..klo mng, jgn lupe share2 ye..heeee

aimie amalina said...

weeeee
gud luckkk!

[sutera kasih] said...

hope you are the lucky one dear!! :)
sedap tuuuuu macarooonnnn...

ieyza afieyna said...

hari ni join mcm2 ye.. gudluck k ;)

Ezad Skytech said...

nanti dapat tu..share2 la..hee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.