iMBobo

belog tarzan gilak

Sunday, October 30, 2011

Minah ni memang mintak PELEMPANG!

hehehe title tu saje je buat gempak.. takde maknenya aku nak melempang anak orang kecuali aku memang betul-betul tengah panas hati.. hehe sila jangan takut dengan aku :)

tapi kan serius ohh ada minah ni datang menyemak dan menyakitkan hati aku ( jangan percaya ).
haaa nampak kan? nampak kan? sakit tak hati? aku dengan rasa bengkak di hati terus menerjah blog si minah ni.. nak tengok blog si minah ni? nahhhh hambikk nihhhhh------->
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
V
besar punya header dia..
* ciss lepas ni aku nak pegi marathon dekat blog dia.. hiiiyyaaarrrkkk

hehehe nasib baik blog minah ni cantik.. kalau tak kompem aku sekeh-sekeh je dia.. sayang gilos oink oink lah kat pakcik iMBOBO.. pandai ye ekau main reverse psychology dengan eden nih! bhahaha terbaikkkkk

korang perasan tak perbezaan blog pakcik iMBOBO? makin cantik menarik  memang kedebabomm kan? dahlah blog makin ringan.. fuhhh superbbb lahhhh oi!!!!! (puji lambung, bukan man lambung ye)..hehehe terer gila dia mengedit bagai. lepas ni bolehlah nak suruh dia editkan blog aku.. tapi kan pakcik,, eden nak warna PINK yo.. ( padahal aku tak suka pun pink )

errrr pakcik bobo dapat tiket wayang FREE lah! wahai jiran ku yang tersayang intan payung,, taknak ajak ke jiranmu yang dikasihi nih? #bodek2 kejap!

Nota Mintak Pelempang : pakcik bobo cakap aku ni brutal tapi berhati tisu? hehe yeke (?)
p/s: aku jeles bila tengok blog orang lain lagi cantik dari aku.. hurrrmmmm (hati tisu jap)

p/s lagi: hoben jang hoben weyhhh... 


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

15 sayang cik singe:

Madiana Mohd said...

pergghhh..ble bce title mcm btl2 nk lempang ..hehehe :)

NZ Diaz said...

patut lah. dia cakap pasal sensitip issue. hahaha

..cik gugu.. said...

hang mcm nk pi gaduh ja ;p

Woofer Storm said...

pndi dia edit blog,sy langsung tak reti nak edit.heheee

faridah nazurah said...

@Madiana Mohd

hehe saje nak buat reverse psychology..hehehe :p

faridah nazurah said...

@NZ Diaz

hahaha sesitif sangat2.. heehehehe

faridah nazurah said...

@..cik gugu..

mana ada! aku tengah manje2 ni dengan jiran kesayangan aku nih

faridah nazurah said...

@Woofer Storm

blog dia sebelum ni pun memang cantikk pun..

Ezad Skytech said...

haha...sy memang kenal Minah tu..haha~

iM rupanya...kah3~

naim said...

Salam

Ingat apa tadi


Sabo je la.. :P

iMBobo said...

hehe jgn lah marah.. kan betul ckp den, ekau ni ni berhati tisu haha..harap2 lps ni "minah" tu tak dtg lagi haha..

faridah nazurah said...

@Ezad Skytech

hahaha memang lah kenal..ekau punye kembar kan?

faridah nazurah said...

@naim

hohoho tertipu jugak ye :P

faridah nazurah said...

@iMBobo

hahha kompem dia tak datang lagi.. eden dah pegi sound baikk punye

EYFAalias said...

ceh ingat ada org cari pasal dengan kau. baru aku nak tolong bagi PENGAJARAN SIKIT sebab kacau KAWAN BAIK aku.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.