iMBobo

belog tarzan gilak

Saturday, October 29, 2011

BUTTON FOLLOW HILANG? nak tau cara lain nak follow?

fuhhh rasa macam dah lama je aku tak update blog ni. padahal baru sehari tak update pun nak kecoh.. hahaha gilo meroyan!

 " Button follow tak nampak pun? "

ohh yeke button follow kat blog aku ni tak nampak? tiap kali aku mengadap blog aku ni ada je button tu. kalau betullah button tu takde, takkan la jumlah follower aku makin bertambah kan? peliks sungguh aku dengan orang yang buat alasan camni.

mungkin dia cakap camtu semata-mata nak sedapkan hati aku. entahlah kan.. tapi bak kata iMBobo, mungkin button follow kat blog aku dok main cakk cakk dengan korang (ayat ni aku tukar sikit). hahaha tu aku tak tau lah ehh

tapi kan kawan-kawan, bagi aku kalau betullah korang nak follow sesuatu blog tu, kompem korang tetap akan cari jalan macam mana nak follow dia even button follow takde kan? ada yang tak tau ke? mehh sini aku ajar.

Cara Pertama : Follow melalui NAVBAR


Cara Kedua : Follow melalui DASHBOARD


Okeyh sekarang korang dah tau kan cara nak follow blog selain menggunakan button follow je? haa nanti takde la korang dok menggelabah lagi bila button follow asyik tak keluar ke hape. betul tak? 

Nota Mintak Pelempang : Kalau takleh nak follow aku, sila jangan bagitau aku. nanti aku terasa hati. harap maklum!
p/s: walaupun aku ni nampak kasar, dalam hati aku masih ada taman. sebab tulah cepat touching.. hahahahha kidding :P

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

12 sayang cik singe:

Huda Diaz said...

nota mintak pelempang tu memang mencuit hati. haha

EYFAalias said...

thanks for tuto. i follow youuuuu~ (DIGI)

faridah nazurah said...

@EYFAalias

i follow u, follow me back okeyh :P bhahahaha rasa nak lempang je

Bro ahmad said...

susah jugak tu..takpe ada je follower tak lari ke mana hmmm = ='

Ezad Skytech said...

haha...suka baca nota mintak pelempang tu...kah3~

iMBobo said...

kalau benda tu hilang gak cam ne?hahaha..psg button follow tumblr tu plak..hehe

faridah nazurah said...

@iMBobo

xnak lah.. buat berat blog je.. haha kalau hilang gak,, baik tutup je blog nih.. :P

iMBobo said...

eh jgn lah tutup..hang ni brutal, tp hati tisu hehe..

era kecik said...

eh,, jangan tutp blog ni,, era pon pernah gak jadik camtu,, bila era bukak blog era, button follow ilang, tapi lama2 adalah tu..

era bukak blog cik murai ni ade jek button follow.. :)

faridah nazurah said...

@iMBobo

mana ada brutal.. perempuan melayu terakhir nih :P

faridah nazurah said...

@era kecik

hahaha tau takpe.. rasanya ada je button tu

ain dzaya said...

ain pun salu trima nota camnie kat shoutbox...
perggghh! ta payah nak curik hati wa la...xmaw follow ta payah la cakap...wa ta pksa follow pun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.