iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, October 12, 2011

Saya nak edit blog percuma!

STICKY POST SUPAYA SENANG KORANG KOMEN BANYAK2 :P




Oyeahh akhirnya Kotak Bulat buat jugak segmen mengedit blog.. untung tu kalau dapat. takyah nak susah2 edit lagi kan? hehe


kenapa ehh aku nak edit blog? hurmm sebenarnya aku jeles gile tengok orang lain tukar-tukar template lah, itu lah ini lah.. tapi aku ni takde masa sangat nak edit. so dengan adanya peluang yang macam KB bagi ni bolehlah menyenangkan hidup aku sikit #sambilgoyangkaki

aku tak mintak banyak, biarlah blog aku jadi sesimple yang mungkin dan semestinya aku nak blog yang ringan. kalau boleh nak kekalkan berat blog aku yang sekarang, tapi kalau terlebih pun boleh. hehe janji FREE.

*saje nak menunjuk berat blog jugak mcm KB buat

harap2 aku dapatlah peluang ni ehh. aminnnn...

p/s: aku tak pernah bertuah pun bab-bab blog ni. dan kali ni,, aku memang nak MENANG!!!!


DAH KOMEN? HUUU THANKS YE SAYANG <3

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

42 sayang cik singe:

Ezad Skytech said...

heee...gudluck ye..

banyak persaingan ni..heee~

Bro ahmad said...

mak aisshh ringanya kalah bro..serius bro jeless huhhhh,

Ini Kisah Tia said...

weee ~ dah comel ni . tapi takpe . sekali sekala tukar pandangan kejap .. toink , toink :)

ieyza afieyna said...

ringan nye blog.. blog ieyza berat.. adess..huhu

Gua Tertidur said...

hehehe..usaha tangga kejayaan :P

Aki said...

ini dah cukup ringan ni kak.. tapi,kalau rezeki dah nak datang,akak trime je nanti ea.. :-p..

HAFIZAL said...

singgah dari segmen kotak bulat

http://malaysiascore.blogspot.com/2011/10/menarikhadiah-misteri-menanti-anda.html

HAFIZAL said...

singgah dari segmen kotak bulat

http://malaysiascore.blogspot.com/2011/10/menarikhadiah-misteri-menanti-anda.html

iMBobo said...

tahniah! anda berjaya! hehe

faridah nazurah said...

@iMBobo

apa yang berjayanye pakcik oi? hehehe xkan dapat punye..

hazz death said...

pergghh ringan pla blog nih.. jeles owh.. huhu =_="

ArulchelseA said...

tk kan la tk menang... kih kih kih.. tolong tmbah komen ni..:P

izzati jerr said...

eh makcik nih... dpt punyer.... :)
sokong ko

Bro ahmad said...

ni kes nak menang la ni..bro komen2 banyak supaya awak menang hmmm hihii

psst : komen terbanyak dapat hadiah saguhati.

faridah eizzati said...

sebagai adik yg penyayang,, aku dtg komen2 entry ko. kalau dh menang tu jgn lupe aku

[sutera kasih] said...

awk, dh comel la blog ni hehe..wish awk terpilih ekk :)

iMBobo said...

awk, blog awk comel hehe. awk mesti menang punye hehehe :)

Eera Shera said...

good luck ek..

sy pun saje cuba nasib..

kot la tibe2 ada tuah

:)

ABU said...

good luck there..:D

aimaniman said...

ringan tapi padat info tuw yg bagus,,.. k slamat berjuang dan moga berjaya

[sutera kasih] said...

bestnya kalo blog sy ringn mcm blog awk :)

syakey said...

blog ringan tu mmg stersangatlah penting....

NasZ said...

nak gak la. bleh? hehehe.

MOHD NASER.com

era kecik said...

gud luck.. he he he :)

singgah dari segmen yang sama :)

misz fatyen said...

dtg bg support dri segmen yang sama...done follow u..

Green Apple said...

gud luck...

LadyBird said...

gud lak yer~ :)

KiMiE said...

gudluck..taknak masuk..dah tau tak menang haha!!!!

Bui Junaidi said...

bui tolong tambah komen..mana tau leh menang..kalau menang,belanja cuco pisang yer..hahaha

tengs folo,bui dh lama folo sini..*_*

hira said...

nak join tapi macam tak layak je. haha

cerita best said...

NICE BLOG....tq sbb follow pakjoe...pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

Bigdaddyz said...

semoga berjaya...

ain dzaya said...

belog nie dah kiut miut hape...
ta payah edit2 dah...
btw gud luck!

EYFAalias said...

wah. nak gak la edit free. huhuhu

Syukri Mohtar said...

singgah...ringan kot blog ni..sure ramai suke =]

iMBobo said...

ni confirm menang ni hehe

iMBobo said...

bila tarikh tutup ni?

iMBobo said...

dtg sini saje jalan2 hehe

iMBobo said...

nak ubah apa kat blog ni? blog dah cantik :)

iMBobo said...

gudluck ye jiran :)

miratun madihah said...

goodluck!

Acik said...

ahh ... nanti boley ler betulkan ejaan murai si penuipu tu! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.