iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, October 12, 2011

AKU CUMA SEORANG BLOGGER

Dah lama aku tak masuk segmen BEN ASHAARI. so sekarang last minit aku nak join segmen nih. haha 

AKU CUMA SEORANG BLOGGER
*click untuk join

apa keistimewaan blog aku? haha kompemlah sebab aku pandai mengarut-ngarut. lagipun aku ni memang suka membebel kat dalam blog. tapi sorry to say lah, blog aku takde info2 sebab ni blog peribadi. so secara automatiknya blog aku memang 100% pasal aku, pendapat dan luahan aku je. hehe :P 
siapa yang membuatkan aku semangat dalam berblog?
haha entah DIA ni kot.

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

10 sayang cik singe:

Aisya said...

here. :)

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaaa mantoplah.....teruskan ye. Cayob sukung...hehe

http://www.cayob.com/

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

uppp lupa, cayob dah tukar url.... http://www.cayob.com/....maaflah menyusahkan awak....

Bro ahmad said...

blog ni bebas..k tiada siapa ada hak nak persoal, melainkan ada kesalahan dalam bab undang2 dan agama..happy selalu yeee.

ieyza afieyna said...

same la mcmblog ieyza.. xde nak siar kn berita2 or info ape2 un. hee

Kancil 8349 said...

datang dari segmen sama...kalau sudi datanglah ke blog Kancil...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

I am...izuan said...

datang dari segmen yang sama....kalau ben tak buat segmen ni..tak dapat la jenguk blog u.....

http://izuan-izuan.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

baru je follow blog ni..insyaallah slalau singgah...tapi rajin2 la update ye?and hopefully dapat follow balik blog saya yang masih fresh lagi ni...:)

nurul nabila bt medan said...

salam kenal.
dri segmen sama ^^

iMBobo said...

eh, si Dia tu mcm kenal hehe

fieda said...

Singgah dari segmen yg sama...
Happy blogging:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.