iMBobo

belog tarzan gilak

Sunday, October 9, 2011

SUTERA KASIH dan IEYZA AFIEYNA buatkan aku tersedak!

huuu siapa perasan yang aku tak update pun harini? hee macam ada yang kesah lak. hahaha bukan disebabkan kemalasan atau ketandusan idea, tapi pagi-pagi lagi aku dah pergi melanguk ( jalan2 ) . hahaha lenguh kaki bagai nak tercabut gile!

dari tadi aku asyik tersedak-sedak je. masa makan pulak tu. sampai Hariz pun heran aku asyik dok tersedak.

dan lepas dah balik rumah tu, aku dengan pantasnya bukak blog dan berblogwalking. korang tau aku nampak ape? haaaa ada dua orang blogger seru aku dalam entry dorang. perghhhh patutlah aku dari tadi tersedak-sedak je. hehehe tapi nasib baik dorang sebut benda yang baik-baik je. kalau dorang mengumpat, memang merajuk aku nanti #akunimemangsensitif

orang yang bertanggungjawab atas ketersedakkan aku nih ialah ----->
IEYZA AFIEYNA (dia cakap aku blogger hebakk. yeke? )
&
SUTERAKASIHYANN (ohh sorry. url blog dia yang dok sebut aku ni terpaksa dirahsiakan. nanti dia merajuk. tapi aku bg yang official punya ehh)

haa kalau aku memang betul-betul tercekik tadi, dorang berdua ni la yang bertanggungjawab tau. hehehe jangan marah yee IEYZA AFIEYNA dan SUTERA KASIH.

p/s: tadi adik aku pergi audition IDOLA KECIL. huuu harap2 adik aku terpilih ohh. suara dia sedap tau. nanti ada adik retiss gitu~

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

5 sayang cik singe:

Ezad Skytech said...

hee..sy pon turut tersedak woo tadi..haha~

..cik gugu.. said...

hahahah hrp adek ko bertuah la yek..

[sutera kasih] said...

hihihi tersedakkk ke dear?? :P
fuhhhh nsb bekkk x sebut blog tu yerr, kalo tak, malu i haha


wahh adik awk g ujibkt idola kecil tu ekk? wish adik awk dpt masuk, jd retiss gitu hehe

ieyza afieyna said...

hee.. yeke.. huhu.. nsib x tercekik,, klo tercekik tadi naya ar ieyza..
kuar paper seorang blogger tercekik gara2 seorang blogger mention nama dia.. haha (bajet fofular smpai nk msuk paper !) huhu...

p/s: adek masuk idola kecil ? wah.. bngga r pasni leh tumpng glamer adik jdi retis.. hope terpilih ar..

Bro ahmad said...

jangan tersedak..nnti sape nak tolong awak hihihii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.