iMBobo

belog tarzan gilak

Saturday, November 12, 2011

Best ke kau main peluk dengan Chia kat MOFEW?

tittle tu saje je bagi gempak. bagi yang berotak kuning atau sebagainya, sila hentikan daripada berfikir lain macam! tittle je bajet2 tapi isi entry ni bakal jadi hampeh.


huhuhu okey aku tengah jeles dengan member aku, sara! nak tau sebab apa? sebab dia pergi MOFEW tak ajak aku.. aku ni malu-malu meow nak pergi sorang2 kat sana # alasan semata-mata



hah! aku nampak sara best semacam je kat MOFEW. siap main peluk-peluk dengan Chia lagi. hehehe tapi ni bukan sebarang chia tau, ni Amber Chia! okey, aku jeles! tak aci lah siot!

bagi yang tak tau apa tu MOFEW meh sini aku nak sekeh kepala korang.. hehe takde lah. sebenarnya MOFEW ni singkatan untuk Malaysia's Online Fashion Entrepreneurs' Weekend.
* credit MOFEW
haa baca sendiri lah banner tu eh. malas nak menaip panjang2. kejelesan yang melampau tengah melanda nih! hehehe bajet2 je :P

Nota Mintak Pelempang : Aku blurr setelah penat belegar-legar tadi!

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

19 sayang cik singe:

NZ Diaz said...

sebenarnya tak faham pun dengan tajuk tu. haha

fesyen-fesyen ni bukan my thing la T_T

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Sekeh kepala aku boleh :P...ingatkan peluk sape tadi haha

Bro Ahmad said...

online shoping je ngehx3 beriklan kt sini sat

faridah nazurah said...

@Dunia Realiti a.k.a Elih

hahaha meh sini nak sekeh laju2. amboi fikir lain no..

cik najihah said...

sy pegi jugak tadi..so adoreable..

Diana @ bilakukatacinta said...

peluk dik jgn tak peluk


pss: eh..penah bwk toyol..masuk exam hall ye? U mane...ce citer ( kalu uitm , siaplah awak....akak dah amik nama ni...hahhahaha)

faridah nazurah said...

@cik najihah

okey,bertambah2 jeles!

faridah nazurah said...

@Diana @ bilakukatacinta

hahaha coming soon la baru masuk U.. hehehe :p

iMBobo said...

kata dah cuci tangan hehe

faridah nazurah said...

@iMBobo

bhahahaha lupa lak nak sabun..

[sutera kasih] said...

amber chia???wowww..jeles jgk hehe

Ezad Skytech said...

haha...tajuk bukan main kontroversi lagi...kah3~

faridah nazurah said...

@[sutera kasih]

tau takpe sis.. she's my idol!

faridah nazurah said...

@Ezad Skytech

bhahaha ni mesti ekau fikir lain kan?

EYFAalias said...

Baru aku tahu MOFEW tu apa. memula baru nak tanya, tapi aku dh paham. xpe la. ahahaa

faridah nazurah said...

@EYFAalias

oyeahh.. good girl la bebeh.. mcm ni la KAWAN BAIK aku. cepat je tangkap. kahkahkah

..cik gugu.. said...

skrg aq da taw ape itu MOFEW ;)

Ezad Skytech said...

haha..tajuk entri mainkan peranan penting tu...haha~

faridah nazurah said...

@Ezad Skytech

hahaha tapi den tak reti nak buat tajuk sehebat ekau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.