iMBobo

belog tarzan gilak

Sunday, November 13, 2011

HasrulHassan Jelajah dan Gegar Blog 2011 !!

okey, pagi-pagi buta ni aku takleh nak melelapkan mata. hehe sebelum segmen HasrulHassan ni berakhir, baik aku join laju-laju.

HasrulHassan Jelajah dan Gegar Blog 2011 !!

Nama sebagai blogger : Faridah Nazurah
Nama blog : Murai Si Penipu
Tarikh mula berblog : Februari 2011
Target blog untuk 2011 : Nak capai 1000 follower dan Kumpul banyak2 blogger yang sanggup melayan kerenah aku ( pembaca setia, ada ke? )

hehehe target macam takleh blah tapi setiap orang ada target yg tersendiri kan? # ayat dah mula skema alam

Nota Mintak Pelempang : tercapai ke target aku?

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

13 sayang cik singe:

Ezad Skytech said...

haha...den la salah seorang pembaca setia tu...heee~

ieyza afieyna said...

gudluck.. smoga cpai target..

nak capai 1000 follower ? bukan dah ade 1534 ke? dah lebih da.. hee ^^

era kecik said...

amin! semoga tercapai :)

EYFAalias said...

aku sanggup layan kerenah kau. jangan risau. ehhee

Rahmah Ram Ram said...

Singgah dari segmen yang sama..insyaallah semoga apa yang dihajati menjadi kenyataan yang penting sabar dan usaha.

Salam kenal dan happy blogwalking.

PeJuAnG CinTa said...

terjah sat !!! salam kenalan ... erm kalau nk bace artikel2 mengarot + jiwang + cinta + merepek = sile la dtg melawat blog saya =)

aimie amalina said...

weeehuuu
selamt bersegmen geng cool blog




p.s: oohh semlm mnum cool blog sorg2 ehhh..=p

pius said...

salam kenal.. hehe... sudi-sudilah jugak ke blog pius yee... follow sini juga...

faridah nazurah said...

@Ezad Skytech

awwww sebab tu eden syg ekau lebih.. kehkehkeh :P

faridah nazurah said...

@ieyza afieyna

hehehe tu target masa dulu2 buat blog.. tapi berjaya gak capai target tu :)

faridah nazurah said...

@era kecik

hehe yg tang follower tu dh tercapai sangat2.. tapi tang pembaca setia tu tak ramai lagi.. hehehe malu lak ai

faridah nazurah said...

@EYFAalias

yelah aku tau. kau kan syg aku kan KAWAN BAIK?

faridah nazurah said...

@aimie amalina

geng cool blog best :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.