iMBobo

belog tarzan gilak

Thursday, December 8, 2011

Aku kena tinggal....uwwaaaaaaa sedihhh

hehe rasa macam dah lama je tak menaip. kekok gile siot! weee rindu tak nak baca entry mintak kaki aku? haha :P ( just kidding )


sepatutnya harini aku pergi HUKM sebab nak teman nenek aku operate mata. tapi kan, aku kena tinggal sebab aku ada paper Kesusasteraan Melayu Moden. susah ke senang soalan tadi? fuhhh bab sejarah sastera melayu tu yang rasa macam nak je hentak kepala sat..  haha tapi nasib baik la aku sempat jawab semua. walaweeehhhhhhhh~lepas ni aku lak nak kena operate mata ni. lenguh gile lak mata ni asyik mengadap soalan exam je..

okey, disebabkan aku ada exam, aku kena duduk rumah dengan adik aku. mama aku dah terkinje-kinje pergi rumah nenek. cehhh~ dahlah esok aku kena uruskan pasal pengesahan sekolah menengah adik aku. adoi bosannya pergi mengadap kerani sekolah. 

hehe baru beberapa jam aku duduk kat rumah takde mama dengan baby, aku rasa macam lain je. yelah, aku la kena masak. aku la kena siapkan abah aku nak pergi kerja. aku la kena membebel suruh adik aku bangun. dan aku jugak yang kena layan kucing. huh bosan gilo siot!

tapi takpe takpe.. petang esok kalau abah aku busy aku dengan adik aku berangkat ke rumah nenek aku guna KTM je. hehe bukan jauh pun. dekat Bandar Tasik Selatan je. 

hehe bajet2 macam jauh je kan... kehkehkeh tertipu ehh korang? 

Nota Mintak Pelempang : Aku sangat bosan dan hidup aku sekarang asyik mengusung buku je. adoiii~~

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

8 sayang cik singe:

..cik gugu.. said...

lumrah wanita.. agagaga~

rara pinkmafia said...

sababr yek.jwp exam dulu.

Ezad Skytech said...

haha...bajet macam jauh sangat je la...:)

iMBobo said...

haaa?siapkan abah nak pergi kerja?hehehe anak solehah :)

abah khalisha said...

hehehe..selalu mak memasak..skrg ur turn plak ye

Saiazuan said...

huhu kna tgl kejap je an :D

Bro Ahmad said...

belajar rajin2..cerah masa depan

era kecik said...

sabar kak .. bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.