iMBobo

belog tarzan gilak

Friday, December 9, 2011

Bila 'lady gaga' Malaysia mula mencarut!

hehe semalam kan aku ada bajet2 sedih kena tinggal kat rumah... tapi kan nenek aku tibe-tibe je tak jadi nak operate sebab ntah hape kena la dengan mata nenek aku. kesian nenek aku tu~


errr korang ada tak kenal dengan manusia-manusia pelik yang lebih kurang macam lady gaga? ada tak? hehe aku ada. dia tu adik nenek aku. gaya dia memang lebih kurang lady gaga. pelik semacam je. tambah2 lak dengan mulut tahap loji dia tu. pergghhh memang meletups you!

semalam kan bile doktor cakap tak jadi nak operate mata nenek aku, si 'lady gaga' tu punyelah suke gile. boleh bersyukur-syukur bagai. macam bangang!

kenapa perlu dia nak happy sangat2 bila nenek aku tak jadi bedah mata? dia tak faham ke kalau nenek aku boleh jadi buta kalau tak buang selaput kat mata ? aku rasa lebih elok nenek aku operate cepat. yelah nanti mata dia boleh nampak macam biasa. sekarang ni pun dia pakai cermin mata pun tetap nampak bayang-bayang je. kesian kan?

mama aku pulak bile doktor cakap nenek aku tak jadi operate terus dia nak balik. bukan apa, mama aku tak tahan dengan mulut si 'lady gaga' tu. asyik mencarut je.mama aku ni memang benci bile orang asyik mencarut tak kena tempat. sikit-sikit nak mencarut. agaknya dia boleh naik gile kot kalau tak mencarut seminit?

ape ke pantat mak pak kau ni?

haaa tu lah ayat yang si 'lady gaga' tu selalu guna kalau dia tak setuju dengan cakap orang lain. pastu yang paling aku bengang dia selalu panggil aku ' si kering'. cisss mentang-mentang la aku kurus.

hehe perangai 'lady gaga' ni memang akan buatkan orang lain menjojok(annoy) je. asyik mencarut. menyampah sungguh!

lagi satu, boleh lak dia bajet-bajet nak ber' bee- bee' dengan nenek aku. perggghhh bajet muda sungguh! aku ingat lagi masa awal tahun haritu dia pernah nak suruh2 nenek aku kahwin baru. gile, gile, dan gile! tak beragak-agak betul!

hehe kalau nak cerita satu-satu perangai dia yang buatkan satu family aku menyampah dengan dia mesti takkan habis walaupun aku cerita sampai esok.. banyak sangat. senang cakap dia ni memang trouble maker! selalu menghasut nenek aku. puiihhhhhh!

kehkehkeh aku termengumpat pulak. tapi takpe kan. yelah aku takde sebut nama atau letak gambar dia pun. biarlah aku dengan keluarga aku je tau sape dia si 'lady gaga' tu. hehe peace :P

Nota Mintak Pelempang : kadang-kadang aku naik fed up bila dengar dia mencarut je. nak je aku bagi cabai dekat mulut dia yang macam cibai tu! <-- perumpamaan.



Kalau sudi silalah komen dan click Google +

4 sayang cik singe:

..cik gugu.. said...

alorhh aku baru nk tanya cpe lady gaga tu.. adei..

Aqiim said...

errr...
gnas sgt tu mncarutnya.. =='

iMBobo said...

mengidap penyakit org tua ke tu?

Dr. kusut said...

hahaha.. dasyat sungguh lady gagah tuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.