iMBobo

belog tarzan gilak

Friday, December 9, 2011

tarzan nie wujud ke tak? ke hanya mitos?

haha mesti korang rasa aku buang tebiat kan. yelah tibe-tibe je buat entry pasal tarzan lak. kehkehkeh



heee aku ni bukan buang tebiat ke, demam kura ke hape. sebenarnya tadi masa aku check keyword dekat nuffnag aku, aku ternampak keyword nih;

tarzan nie wujud ke tak

haha ntah sape la yang search benda alah tu eh. agak kelakar sampai aku rasa macam nak guling-guling je. ape daaa.. orang lain bukak google cari keyword pasal benda berfaedah, boleh lak dia cari keyword pasal tarzan. kompem senget!

errr kalau tak silap aku, dulu aku pernah buat entry bergayut bersama Belog Tarzan Gilak . hehe tapi aku takdelah cerita pasal kewujudan tarzan ke hape. just review pasal blog kawan aku je. hahahaha 

tapi kan, untuk memuaskan hati si pencari keyword tu, apa kata kita jawab kemusykilan dia. nak? 

haha walaupun aku kecik-kecik dulu tengok cerita pasal tarzan, takdelah pulak aku nak fikir sampai tarzan ni wujud ke tak. rasanya tak kot. yelah, ada ke manusia hebat yang boleh tinggal dan berkawan dengan haiwan-haiwan tanpa dibaham? 

* sumber : google

hehe hambik kau aku bagi gambar tarzan zaman dulu sebagai tatapan mata korang. 

Nota Mintak Pelempang : jangan nak taksub sangat dengan filem-filem yang takde faedah ni.


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

6 sayang cik singe:

Ezad Skytech said...

haha....da takde keyword lain nak cari ke...tarzan dia carinya...heee~

Juliet_iRa~" said...

heee...tarzan wujud kat hutan amazon je..;p

Dr. kusut said...

akun pon tak rasa tarzan tu wujud.. mungkin mat saleh nih berimiginasi yg tarzan nih wujud.. bg aku tarzan nih lebih kurang ala-ala masy. primitif tu kot.. :)

kotak bulat said...

hahhaha..keyword paling kelakr la.. agkny budak kecik kot.. budk2 sekrg kan dah pndai gune google/.

Paradise Gal said...

tarzan betol2 tak sehebat tarzan yang dalam cite. memang ade ditemui manusia yang hidup dari kecik dengan binatang, sampaikan berjalan macam merangkak, tak boleh berdiri straight, bercakap menggunekan macam bunyi beruk. itu la sebenarnye tarzan. :P

..cik gugu.. said...

hahaha tarzan tu x b'slh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.