iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, February 6, 2012

KEYWORD MINTAK PELEMPANG| Cerita Bontot Mak

Cerita pasal bontot mak? fuhhh fuhh mengucap panjang aku tengok. serious terkejut beruk matyeah aku bila tengok ada gak keyword banggang lagi siot ni mengena kat blog aku. ciss~aku bangun2 tido je dah nampak benda alah ni kat stats aku harini! 




Ntah sape la manusia durjana yang cari pasal benda ni kan? gersang sangat ke sampai nak cari cerita pasal bontot mak? alahai~ kalau dah miang keladi sangat, baiklah pergi depan cermin then tengok bontot sendiri. lagi best tu..

yang macam euww euuuwww-nya, stim sangat ke tengok bontot orang tua? fuhhh nafsu si pencari keyword ni memang tahap nafsu naga nih. sampaikan rela bukak google semata-mata nak search benda alah ni.adoiyai~

itu lah.. orang cipta kemudahan internet, dan google ni bukan untuk kita cari benda-benda tak senonoh lagi banggang! orang lain guna untuk cari maklumat yang berguna, ni idak.. boleh lak cari benda hampeh ni. apelah nak jadi dengan sesetengah manusia sekarang ni ehh?

Nota Mintak Pelempang : Macam mana Malaysia nak maju kalau rakyatnya asyik search benda lucah je? #macam takde kena mengena :P

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

39 sayang cik singe:

biela bell said...

adoyyy..macam nie pun ada...HAHAHA!!

..cik gugu.. said...

kang kalau dy search bontot faridah murai kang melompat kau ..

faridah nazurah said...

@..cik gugu..

oit,, jangan la sampai gitu! bontot aku tak sexy pun weyh . gilos~

Bobo said...

ee apa bontot2 niii? hahaha..patut lah termasuk blog ni aritu hahaha

faridah nazurah said...

@Bobo

ohh ekau la si pencari keyword hampeh ni ehh? ciss.. hahahaha :P

Naim Razali said...

hahahaha!mak nyah mane la yg die carik tu.

faridah nazurah said...

@Naim Razali

mak nyah? hahaha lalu ke dengan mak nyah?

msredcheesecake said...

melampau la tu... hhee... saba je la...

Naim Razali said...

@faridah nazurah

lalu kot..kalau x napa dia nk cari??? tu je kot yg bjaya wt die stim..

faridah nazurah said...

@Naim Razali

hahaha xsangka kan ada jugak yg lalu dengan mak nyah.. euuuwww

Naim Razali said...

ade..kalau x, xde la maknyah bsepah2 sana sini..

Mish eika :) said...

hahaha . dah tade keje la tuhh !

Mohamad Ridhwan Ruslan said...

nampaknya dia sedang mencari buntot mak. wowo....

Ain Dzaya said...

phewww! panas betul belog nie..dpt keyword camtu..adoi!!

Apa petanda dia jodoh kita? ♥

faridah nazurah said...

@Mohamad Ridhwan Ruslan

hahaha sangat2 tidak senonoh

faridah nazurah said...

@Ain Dzaya

hahaha blog ni xde la panas mana. suam2 kuku je

EYFAalias said...

omak aii. tak senonoh betuii!

era kecik said...

haha .. giler ke search keyword 'cerita bontot mak' .. sekrang ni maca-macam lar ..

:: otak biru , lempar kat sungai .. aik?

Ezad Skytech said...

haha...sengal punya keyword...

Pendamba Mawar said...

apa la..macam ni pun ada ka?

faridah nazurah said...

@era kecik

haha kompem org tu gila sbb sanggup nak search benda alah ni..

faridah nazurah said...

@Ezad Skytech

hahaha mmg sengal pung :)

faridah nazurah said...

@Pendamba Mawar

itulah pasal PM.. gilos ~

Gary Asip said...

hahahaha... memang sangap sangat dah tuh.. hahaha...

tieha ismail said...

gilos eh manusia tu...errrr

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

mak ai, tah sapa2 la carik benda mcm ni. adeh~

Ain Zulaikha said...

hehehe biasalah tu kan... keyword lucah kadang2 terkena kat blog kita padahal tak de pun kita tulis gitu hahahhaha

faridah nazurah said...

@Ain Zulaikha

tau takpe sis.. huhu sedih je..

Syazwan Che Deraman said...

hahahha..ada ke patut.

JIJI YU said...

blog aku..dari dulu smpai sekang berlambak keyword yang menodai kesucian blog aku

aRa ❤ aFiq™ said...

hahaha.. gile pnye keyword..

yad'z said...

hahahaha... aduyaiii.. sabar je lahhh.. =)

Wadi AR said...

buntut?

Azzah said...

dia boring tu..

Peah Glemer said...

kahkahkah cari bontot pulokkk!

CekbOlat-bOlat said...

kahkahkah.. kasi sula je org yg cari tuh

Miss Anne said...

hahaha..funny! and crazy!

Scya Lollita said...

ahahahahah k mmg rase nak gelak -.-
majulah wahai pmikiran jahiliyyah -.-
cari Nur -.-

[sutera kasih] said...

ya ampun, adaka cari keyword camtu, sesat pulak tu d blog hihhi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.