iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, May 14, 2012

Selamat Hari Ibu, MAMA | The Body Shop, Maybelline dan Butik First Lady

Err terlambat sangat ke kalau aku nak buat entry pasal Mothers Day? haha tak rasanya la kot. sebab baru je lepas semalam. ala lewat sehari je ;P

Tahun ni kitaorang satu family besar sambut Hari Ibu untuk nenek dekat rumah mak tam. hehe tapi aku, abah, akak dengan adik icut lambat sampai rumah mak tam sebab leka mencari hadiah untuk mama.

Untuk nenek, aku dengan akak tong-tong duit beli lotion The Body Shop. Ada 2 tu.. Strawberry Puree dan Sweet Lemon Whip Lotion. Murah aje sebab ada Sale. tu yang beli aje even ekonomi tengah meleset. hehe dah tu kan dorang siap pack dalam kotak lagi. auwww lagi senang la tak payah beli kotak lain. jimat gitu~

Mama aku pulak hadiahkan nenek aku Lipstick dari Maybelline. Ada Water Shine Pure, Color Sensational dan Water Shiny Diamond Diamonds. bergaya sakan la nenek den ni haaa..


hoho tahun ni nenek aku dapat banyak hadiah dari anak-anak dan cucu-cucu dia. hee termasuk la aku. disebabkan aku dan akak dah start keje so beli la untuk nenek. 

ni haaa si gedik, akak dengan adik icut bergaya sakan dengan bunga yang dihadiahkan paksu kat nenek. dorang ni bajet minah bunga. haha

okey, okey, kan tadi aku ada kecoh pasal terlambat sampai ke majlis tu sebab leka cari hadiah untuk mama aku kan? haaa ni je yang aku dan akak mampu nak bagi..


hehe tu gambar beg je. isinya tu kitaorang just belikan mama 2 pasang baju blouse dekat First Lady. even murah je, mama tetap tersenyum gak. hehe 

Disebabkan malam sebelum mothers day tu mama pergi tido kat rumah mak tam, aku dengan adik beradik aku terbangun lambat esoknya. hoho konon terlambat.. dah pukul 1.15 petang baru aku wish kat mama aku. hehe sorry mama :)

Nota Mintak Pelempang : Korang sambut tak hari special untuk mama korang?

Published with Blogger-droid v2.0.4

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

12 sayang cik singe:

faiz fakhirin said...

xper, masukkan belated..hehe

Bobo said...

selamat hari ibu mak cik! hehe.. syoknya jadi ibu dpt hadiah..

Amirah Jafri said...

awww so sweet :) hehe

Selendang Merah said...

SM x sambut pun..:'(

selamat hari ibu untuk semua ibu2..

Eyda Dania said...

xsmbut pon..xde mse..sbuk kje..hehe

Ieyza Afieyna said...

tak pe2.. bole je..

ain dzaya said...

sambutla..
anyonyo..siap dapat hadiah lagik ^^

"Binatang pun pandai berkasih sayang. Manusia?".

ain dzaya said...

sambutla..
anyonyo..siap dapat hadiah lagik ^^

"Binatang pun pandai berkasih sayang. Manusia?".

aRa ❤ aFiq™ said...

wah , nak hadiah jugak.. ara bakal ibu :D

BP Boy said...

bestnyer dpt celebrate ramai2, complete set dgn nenek skali plak tu!! saye dpt wish gune enpon jek.. =(

[sutera kasih] said...

selamat hari ibu to mak hehe

Jue said...

wah mantap2 jugak hadiah tu..aku ajak mak aku kuar mkn waktu mother's day tp end up mak aku byr hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.