iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, June 13, 2012

Mengigau malam disebabkan si Perpel Alza!

hoho sape la si Perpel Alza yang aku maksudkan tu? hebakk betul si Perpel tu sampaikan aku mengigau tengah malam. hahaha udeh besar panjang pun still mengigau. buat malu je ;P

Actually baru je seminggu lebih si Perpel ni menapak dan menyemak kat rumah aku. ni semua akak aku punya pasal! dia yang order, dia jugak la owner si Perpel ni haaa.. haa akak, kau kena bertanggungjawab atas ke-me-ngigau-an yang melanda dekat adik kau nih.. hahaha

errrr aku just mengigau je eh. kencing malam idok le. 

nak tau sape si Perpel comel tu?

jeng jeng jeng jeng..


PERODUA ALZA
* sumber : Google

haha family aku cakap sejak kereta Alza ni sampai kat rumah, time tido malam je mesti aku mengigau.. hehe aku ni jarang mengigau, so bile aku mengigau tu yang jadi topik utama dorang. memang terbahak-bahak gelak bile dorang acting balik macam mana aku mengigau. malu pun ada wey..

wohooo seriously memang gayat sikit kalau drive. yelah selama ni aku takat bwak kereta yang biasa2 je, kali ni aku bawak lak compact MPV.. fuhh memang lain aku rasa. mula-mula drive tu memang aku mengagau sikit. yelah, selalunya guna handbrake.. tapi kereta Alza ni guna footBrake. canggih sikit la kiranya..

Alza ni akak aku beli untuk kegunaan family kitaorang.. hoho akak aku ni baru je 2 bulan kerja dah beli kereta. wahhh hebakk la wey. ni la berkat kau kena buli kat Kolej Kejururawatan Muar(3 tahun) dan Hospital Kajang (baru 2 bulan).

Akak aku. kecik je orangnya..
mama dengan abah ( gambar masa baru balik rumah org kawen )

Nota Mintak Pelempang : Aku memang BATAKS!



Published with Blogger-droid v2.0.4

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

9 sayang cik singe:

eintan nurfuzie said...

MEMANG GENG LA.. NAMA KETE CIK EN EN BARNEY.. SAMA KALER PUN...

Zul Fattah said...

sampai mengigau tu.. haha..

roziahojijie said...

Nak tgk Num Plate :P

Hanie Dew said...

ko mmg over kan.kete kakak kau, ko plak yg ngigau menggagau kan.kan..hahha..

kakak ko lawa la weh.cute.manis gitew..nasib i gugirl gaks..

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

[sutera kasih] said...

manis la akak kamu dekk..sweet :)


footbreak? wahhh canggih hehe

Picoz Shupalula. said...

Follow blog ohsem ini. #1892

Izara4eva™ said...

amboi kemain.. siap ngigau bagai.. haha..

Jue said...

pehal la ko lak ngigau kan..xcited ke pe hahaha
eh lawo la kakak ko..body slim gitu..aku nye size..5x size akak ko tu hahaha ke 6x eh? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.