iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, June 19, 2012

Rahsia Perempuan dan Lelaki kena tahu...

Dalam percintaan ni banyak benda yang kita kena faham dan amik kesah.. ni haa aku nak share sikit rahsia yang perlu pihak perempuan mahupun lelaki kena tahu. cewahhh lepas ni aku boleh jadi Dokter Cinta gitu~

Sumber: Google

haaa cuba bukak mata tu besar-besar.. baca betul-betul. nampak kan? nampak kan? 

Tapi kan, betul ke fakta ni atau auta semata-mata? haha aku rasa memang betul kot. yelah, aku selalu dok bebel bile si gemok comel aku buat benda yang ntah pape.. tapi walaupun aku dok membebel dan marah berbakul-bakul kat dia, aku tetap sayang dia. auwww suweett kan itew~

Nota Mintak Pelempang : Aku saje je share benda alah ni. nak kasi Hariz Hadi baca. 


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

10 sayang cik singe:

[sutera kasih] said...

hehe comel !!! (walaupun x nmpk gambo tu apa sbb xdpt buka kt ofis hehe) dppt baca entri je dek hehe

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku rase fakta ni x boleh kita terima bulat2 kan :)

kaki bola said...

dari sudut pandangan seorang lelaki, seorang lelaki tak suka tabiat perempuan yang suka membebel dan marah2, cuba cool, itu yang lelaki senang.

faridah nazurah said...

@kaki bola

haha dah tu takkan la kita nak tgk org yg kita syg jadi sampah masyarakat kan?

bukan marah yang melampau, tapi memarahi untuk kebaikan. takde yang salahnya kalau kita niat untuk marah atau bebel demi org yg kita syg. takkan nak tgk seumur hidup dia buat benda tak semenggah dan tak berfaedah?

renung-renungkan okey :)

Zul De Alexis said...

guwa rasa ada betul jugak...berdasarkan pengalaman yang guwa lalui...

Fakhrul Haiyin said...

haha. kadang2 kena jugak lah. tp x semua kottt. :D

Bobo said...

betul la ni :)

C i k P i p i T e m b a m said...

yup betul.. hmm.. baru ku sedar dia tk suka aku sbnarnye, HAHA. sbb mintak putus je.. dia biarkn je. tknak pujuk. shit. HAHA. bagusss info nie.

Hanie Dew said...

aku xnampak gambar beb.
aku assume je la. pompuan kalau membebel 24/7 kat pasangan die tu tanda dia syg,kalau die buat derk je tak syg la tu. huhuhuhu.

Jue said...

mungkin kot..50-50..tp personally, pe ditulis tu mmg betul #bdasarkan pgalaman sndri haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.