iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, June 20, 2012

Yuna Ajar cara Baru Login Says.com (SAYS Malaysia)

Fuyooo... aku ada dapat email dari Yuna la wey. Dia ajar aku cara baru macam mana nak login ke Says.com .. tak percaya? nahh tengok nih!
haha nampak kan? tu la tadi aku cakap Kak Yuna email korang taknak percaya. kan dah termalu sendiri.

Korang mesti terkejut kan bile Says.com dah takleh login menggunakan Facebook

Dah.. dah.. jangan panik. ni aku nak share cara baru login Says yang Yuna ajar kat aku.

1) Klik aje Create Your Password Now

ATAU


2) Masukkan Username atau Email korang dan klik Send my password

3) Korang akan dapat email untuk reset password. klik link tersebut

4) Masukkan Password Baru korang

5) Selesai.. Korang boleh la login menggunakan username/email dan password baru korang...

Senang je kan? so tak perlulah korang dok panik sebab takleh nak login macam dulu-dulu (guna Fb). 

Sebelum tu, jom try ni

Nota Mintak Pelempang : Macam payah sikit kan nak kena menaip username dengan password. alahai.. jari ni dah la pemalas.

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

13 sayang cik singe:

Hafizin Jamil said...

says...?tak pernah cuba..hehe

Momo said...

pun dapat email dari 'yuna'.. dah baru tukar..hehe

Azzah said...

teringin gak nak try says ni...

Mrs. Norrie said...

akk pun dapat email nih, tapi tangan nih tak terajin nak clik....

EYFAalias said...

buat mcm ni lg bgs. aku xsuka log in guna fb. huhu

faridah nazurah said...

@Hafizin Jamil

try la... tak rugi punya..

faridah nazurah said...

@Azzah

best sgt guna says ni.. income cepat masyuk.. UV pun senang dpt

ch000tz axoera ヅ said...

tak pernah plak try :D

chemay said...

rasanya penah ada akaun says ni.
tapi lupa dah passwordnyaa.
hahaa

eVa said...

sy slalu dpt emel suroh join ni.. tp xda masa nak buat hehe

Hanie Dew said...

malas betul nak share kat FB..selalu share kat twitter je.

Izara4eva™ said...

aritu memula bukak pening gak sbb da lama xmain says.. hehe

asyarielstory said...

gud info..tp cmne nk login says nie gne akaun fb?help me pls..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.