iMBobo

belog tarzan gilak

Thursday, October 18, 2012

Busy mengalahkan PM

hurmm, sejak dua menjak ni aku dah jarang ada masa untuk online. bukan sebab line internet yg tak menentu je, pasal masa terlampau pack sekarang ni. naik rimas jugak kadang2 sbb aku dah rasa masa untuk aku rehat sangat2 terhad! malam pun terpaksa berjaga. ish ish ish kalau tak 4 flat, xtau la ape nak jadi. hahaha

1.QUIZ!
buat minggu ni, aku sangat kelam kabut sebab ada quiz je. fuhh otak dah la tengah tepu ni wey. quiz computing la.. quiz office procedure la.. quiz fundamental of business la.. aihhh mau meletups otak aku ni. hehe nasib baik la quiz Economy, BEL, dgn Human communication lepas mid term. fuhhh selamat...

2.JUNIORs NIGHT
huh yang tang juniors night ni memang aku menyampah sikit. Dah la kena bayar duit untuk program ni. klau makan sodap2 ke xpe la. ni mesti takat kasi makan nasi goreng kat cafe kolej je. alahai.. untuk juniors night ni aku kena masuk FASHION SHOW! perghhh aku memang takde bakat jadi model la! jalan pun terhuyung-hayang. tema la retro classic. dahlah kena keluar duit utk beli baju, kasut dan aksesori. ishh benci! benci! membazir gile! ntah ape la function dorang buat event mengarut ni. nak raikan junior? yeke? tak rasa diraikan pun..

3. PTPTN
hee yang ni aku excited. tapi remeh gile. nak pergi HEP la pulak. kena sahkan surat tawaran UITM kat sana. wahai org PTPTN, kalau chek ni dah dok dlm UITM ni dah sah2 la chek ni warga UITM, xkan la warga U lain pulak... 

hahaha minggu depan aku dah start cuti mid term. tak sabar gile noks... tapi kan, lepas mid term ni aku bakal busy dengan group project yang lecture bagi.

1. Computing
nak kena buat video ala-ala " Suasana Gangnam Raya ". satu class kena bergabung tenaga. dah rakam tu, nak kena edit pulak video tu. kasi effect bagai. lepas tu, nak kena present dan Miss Zira nak upload video tu kat Youtube. ntah macam mana la rupa video tu nanti.. mintak-mintak la okey sbb ada markah tu..

2. Fundamental of Business
aku dengan lagi 2 orang member nak kena pergi ke mana2 company dan interview dorang. kitaorang nak kena tengok cara dorang marketing, process dalam company tu dan macam2 la.. hehe aku just pergi company cousin boipreng aku. senang kan? fuhh nasib baik la boipreng aku sedara mara dia ada yg berbisness. haha..

3. Office Procedures
subject ni aku kena buat Mock Meeting. berlakon ala-ala tengah meeting. tapi nk kena siapkan agenda, script, dan data-data. fuhhh mau ketaq aku nak cakap dalam meeting tu.

buat masa ni aku memang agak busy. busy mengalahkan orang yg kerja. haha..

Nota Mintak Pelempang: Yeyeah.. dah nak balik.. rindu la nak peluk adik Iteh aku.

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

9 sayang cik singe:

Ezad Skytech said...

betul2 busy nampaknya ekau skrg ni ye...mmg kalah PM...hehe...

tu la..sedih kot tak dpt nak sama2 dgn family rai convo akak ekau tu...nak buat mcm mana kan...

Ezad Skytech said...

ekau kena biasakan la jadual pack mcm ni...hee~

CekbOlat-bOlat said...

pehh mmg pack gila . mcm tin sardin .

Azza Azman said...

wow...masuk fashion show best tu hehehehehe

sorry dah lama tak datang sini. nak komen byk byk boleh..

Azza Azman said...

yang buat video tu pun macam best....

boni kacak said...

dah siap video ala2 gangnam tu mohon share ye.hehehe

chemay said...

takpee.
buatdulu mana yang penting.
nanti dah free apdet lah belog puas2.
haaa
>,<

kotak bulat said...

Life as student.. mmg tension.. huhuu.. cuti ni rehatkn otak tu..

biela bell said...

tension..stress..tension..stress..makin kita lari makin kerja menimbun..adat jadi student..dengan assigments..handle program tu ini..haihh..pening2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.