iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, November 14, 2012

Sebulan tak terupdate

Okey. dah nak sebulan blog ni dibiarkan tanpa diupdate. hehe aku kan bakal PM, tu yang manjang je busy. ke hulu ke hilir.. class dari pagi sampai petang. kadang2 tu sampai ke malam. huh apelah nasib badan ni. tapi nasib baik sem ni pendek je. dah nak habis dah pun.. yaaabedaaabeduuuuu...

bila dah nak habis sem ni, kemain banyak la assignment yang lecture kasi. sehempuk.. ada yang sampai 3 untuk 1 subjek. tapi takpe.. redhakan aje. alah.. lagipun kalau asyik nak mengeluh buat assignment je, macam mana mau pandai kan? err lagipun assignment ada markah tu. nasib baik la banyak kena buat group project je. at least adalah jugak kerja yang boleh dibahagi-bahagikan. tp kadang2 tu pening la gak kepala sebab banyak benar idea. so mmg kena tapis dulu la idea yg dtg bertubi-tubi tu.

hehe sekarang ni tengah menggila nak buat assginment pasal computing, dan interview company. memang menggila. menggagau wey dengan badan tengah penat, perut buncit sebab banyak makan je ( pelepas tension ).hehe

err ni nak kasi tau pasal quiz aku yang lepas, markah aku agak kehampehan sikit. tapi actually still okey. tapi rasanya mcm boleh okey je lagi tu. tapi kan.. tapi kan.. aku agak kembang kuncup bile Miss Zira bagitau markah Computing aku paling tinggi. wooo kurang 8 1/2 markah je nak dpt full marks! rugi.. 

hehe sebenarnya kan, berblog ni la salah satu benda yang buatkan aku ada kelebihan dlm subjek tu. yelah, mana taknya. org lain dok menganga tak tau pasal html semua bagai, tapi aku dah tau la gak. err ape lagi eh? ada lagi la terms yg aku belajar dari berblog ni. hehe sampaikan bebudak bilik aku ni jadikan aku sebagai buku computing bergerak dorang. sebelum refer buku tanya aku. tp aku selalu ckp "cuba tengok buku". haha ntah xtakut ke kalau aku tersalah kasi jawapan? hahaha aku ni bukan hebat mana pun. tu yg aku takut terkasi jawapan salah. better rujuk buku dari rujuk jwpan yg xsahih (aku la tu)

dah.. dah.. otak dah jem ni. mau beradu. esok class start pepagi buta. 

Nota Mintak Pelempang : Yeay! minggu ni balik boleh bermanja-manja di rumah

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

7 sayang cik singe:

boni kacak said...

betul jugak tu.. diam tak diam sebenarnya kita banyak belajar tentang koding sejak kita mula berblog...betul tak?

محمد رازيق said...

wah.dah aktif balik blog. hehe. lama aku tak singgah dah.

zila manaf said...

mana pi tatau hehe

CekbOlat-bOlat said...

taniahhh . dh berjayaaa :D

berjaya begolek kat rumah _ _'

Ain Dzaya said...

haha..betul la.. sejak berblog nie..dah ase macam budak sains komputer pulak..main dgn coding...kui

Ain Dzaya said...

haha..betul la.. sejak berblog nie..dah ase macam budak sains komputer pulak..main dgn coding...kui

biela bell said...

Tahniah untuk markah tinggi kau.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.