iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, February 4, 2013

Hantar nenek pergi umrah.

Bosan gile wey. dah lama sangat tak update blog. banyak je benda yang nak diupdate, tapi perasaan MALAS tu sangatlah membuak-buak dalam diri ni. hehe

Haritu aku ke KLIA untuk hantar nenek aku. Nenek aku ni nak buat umrah yang ke berapa kali ntah. dia ni selalu gak buat Haji la.. umrah la.. murah sungguh rezeki dia kan? bertuah sangat.


Hehe sementara menunggu nenek aku nak masuk, aku dengan adik-beradik aku kemain la snap sana-snap sini. haha muka agak selenge' sebab bangun awal pagi tu wey! 


 hurmmm punyalah lama kitaorang bertapa kat KLIA tu. penat gile dari pukul 8 pagi sampai dah nak pukul 12.30 tengah hari. perut pun mulalah bergendang-gendang sambil joget.
Yeay! KFC lah jawabnya. tapi kat sini harga memang agak mahal. err rasanya bukan takat mahal, tapi mencekik darah! Snack Plate je dah sampai rm 20 berapa posen ntah. perghhh mahal seyhh. nasib baik ayamnya gemuk-gemuk. konyang dan berbaloi la jugak.


Sementara tu, kitaorang ada join fanpage iButterfly MAHB. best gile. dapat fridge magnet butterfly yang comel-comel dan LOLIPOP! hehe sebenarnya fridge magnet tu kitaorang dapat sampai 11 sebab guna byk2 acc Fb yang aku dengan adik beradik aku punya untuk mengelike. wohoooo


 Ni adik aku dengan anak sedara aku dok main tangkap kertas ape ntah dlm tu.

yang ni kak noni. dia selalu cakap "kita kena selalu touch up utk cantik". haha 

Apa2 pun, aku harap sangat nenek, maklang, makteh dengan nenek2 sedara aku selamat pulang ke tanah air. heee jangan lupa air zam-zam dan kurma muda :P

Nota Mintak Pelempang: walaupun aku tau aku ni hodoh, aku tetap nak korang tatap muka aku. haha 


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

15 sayang cik singe:

Yumida Huda said...

moga nenek sis selamat pg n selamat balik..moga mendapt haji yg mabrur..
1st time tgk tuan tanah..cantik kulitnya..ala2 org korea gitu

Bui Junaidi said...

NOTA MINTAK PELEMPANG TU LAWAK..HAHA..MANA ADA HODOH,CANTIK OK..KITA NI CANTIK DLM CARA YG TSENDIRI..^_^

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehehe kadang bnyk benda rasa nak update, tapi ble bukak blogspot, trus lupa...hahaha

AyueJean AJ said...

Murah rezeki nenek..... =D
Semoga selamat pegi dan balik... =D

Ezad Skytech said...

semoga meraka selamat pergi dan selamat pulang..

haha..kalau malas..mmg tak boleh nak buat apa la..nak online pun malas..lagi kan nk update blog...haha..

P.S - PR blog ekau PR1 kot..poyo PR0..heeeeee~

MaMa Rey said...

hehehe..tak hodoh pun..rambut panjang ayu gitu..:)

semoga nenek selamat pergi dan kemabli

Khairul Zamri said...

Semoga selamat semua :)

xila dot said...

tak hodoh aih...Allah cipta semua sempurna belaka hehe nak ayaq zam2 nenek! ;p

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya nenek selalu berpeluang prgi umrah dan haji..

Shiqin Sunshine said...

huhuhu murah rezki nenek...alhamdulillah...teringin nak pergi rumah Allah ^_________^

boni kacak said...

harap kita pun ada rezeki pergi ke sana masa muda ni kan..

Izara4eva™ said...

Ara pun malas mbuak2 nk update blog skunk. Hehe. Harap di permudahkan sgala urusan nenek di sana ye :)

biela bell said...

mintak nenek ko doakan aku cepat dapat jodoh..hahaha :P

Myra Jay said...

Semoga selamat perjalanan pergi dan balik dan selamat mengerjakan Umrah :)

Hanie Dew said...

nenek ko pegi sorang je dalam rombongan tu.family lain tak folo ke.

kemain lagi ko kan samapi dapat 11 FM tu.nak la satu!. =D.

hodoh itu trend. so jgn malu k. kekekekeke...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.