iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, April 25, 2011

kenapa lah jadi camni eh?

lepas minggu lepas aku diberikan satu ujian hebat. nak tau ape? haaa blog aku tibe je rosak! sume bende hilang. memang rase nak nangis lah tapi buat-buat cool je. hahaha takpe takpe ape susah buat la balik kan. tapi kan kini izzati si tarzan pun blog dia jadi mcm aku tapi lagi terok. huh korang agak lah kan kenapa eh? memang blogger sekarang ade masalah atau ade 'something'. haha takpe lah yang penting blog aku selamat dan malas nak bising2. bye :)

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

2 sayang cik singe:

rara said...

hey awk, kita senasib la.. org suke kutuk2x belog, tiba2x je ckp kita copy org punya, kdg2x ngis jg la.. sbb da x thn giler. mcm nak bunu2x je org .. hmm sabo je la. btw. folo awk. folo sy k. kita shared smthing

faridah nazurah said...

@rara yeke :) ala bia je dorang ni. sibuk je nak jatuhkan orang,padahal kte xpenah buat dorang pun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.