iMBobo

belog tarzan gilak

Friday, June 17, 2011

Segmen Bloglist Edisi Jun

memandangkan aku dah nampak keberkesanan bloglist yang pernah aku join, so kali ni aku nak join lagi sekali bloglist. tapi kali ni aku nak join bloglist cik putih lak. huuu comel siot cik putih ni haa #cehayatmembodek. syarat2 nak join bloglist ni mudah je. nak tengok? haa tengoklah


 
*click untuk ke blog cik putih
  • macam biasa letak banner kat atas.
  • buat entry simple yang describe tentang diri dan blog korang 
  • letak tajuk 'Segmen Bloglist Edisi Jun'
  • link kan ke entry ini.
  • tag la seberapa banyak orang yang kamu nak tag
  • tinggalkan link anda di bahagian komen 
 
-all about me-

Nurfaridah Nazurah binti Abd Hamid.
19 TAHUN
Kajang mari~
Mangsa STPM tahun ni.(amik bidang kemanusian)
i'm humble person but sometimes can be like a lion 
-my bloggie-

blog ni dibuat pada November 2010, tapi disebabkan sebelum ni aku buta IT, so bulan February 2011 baru aku start aktif berblogging. blog ni memang dinamakan MURAI SI PENIPU dari awal dibuat hingga sekarang. nak tau kenapa? haa sebabnya aku pernah dengar pasal ada satu tajuk lagu sebijik mcm title blog ni, dan aku rasa nama tu unik sangat kan kan kan. that's why lah nama tu dipilih dan aku tak pernah terfikir nak ubah.haha part ni memang agak kelakar, korang nak tau pasal apa url blog aku ni faridahnazuahthesinge? sebenarnya aku nak letak faridahnazurahthesinge, tapi dah tersalah taip. so redha je lah. the singe tu lah sebab BF aku cakap aku mcm singe, dahlah rambut curly pastu garang lak. dah memang sah mcm singe kan? dalam blog ni banyak menggunakan 'aku' sebab lebih selesa kan, ala rasa mcm kita communicate face-to-face.
 
seperti selalunya, aku nak  tag orang yang rapat dengan aku,
EIZZATI(my sis)
ZATY(bff)
EIKA(bff)

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

7 sayang cik singe:

Cik Kay Jue said...

wah.. kita sebaya lorh..

faridah nazurah said...

@Cik Kay Jue

ohh really tak sangka kan

Cik Kay Jue said...

yup.. mmg tak sangka...tapi CKJ gmbira dpt tau tu...actually CKJ pena jadi dak STPM. tp sb dpt tawarn poli CKJ msk poli. CKJ mmg tabik hormat sgt3 pada faridah nazura coz berjaya teruskan f6 ni.

faridah nazurah said...

@Cik Kay Jue

tu lah, dulu pernah gak dapat mcm2 tapi rasa sayang lak sebab stpm just setahun setengah je. takyah lame2

Cik Kay Jue said...

yup.. mmg tak sama.. coz faridah nazura juz ambil masa stdy setahun setengah.. tp CKJ 3 thn.. tu bru dpt Dip. tp faridah nazura lagi setahun setengah da leh ambil degree.. lg pun kan.. STPM di terima di luar negara tau.. >_<

faridah nazurah said...

@Cik Kay Jue

yup, STPM sama level ngn Alevel. dulu2 mmg takde smngat gak nak abiskan, sebb org ckp rugi lah itu lah ini lah. tapi actually STPM ok je

c i k p u t i h said...

salam dear..sorry , segmen ni terpaksa dibatalkan atas sebab2 tertentu..sorry sangat2 tau..tenkiu join :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.