iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, June 15, 2011

bukan robek hatiku, tapi robek mulutku

huhu walaupun esok aku nak operate mulut aku, tapi aku tetap nak mengupdate blog :D hee senyum tunjuk gigi. even ni operation aku yang kedua tp aku tetap nervous. takut gilo! bukan apa, aku takut aku pengsan lak kang. kompem2 nanti dorg tak bius 1 badan tp just setengah badan je. mampuih lah makcik cmni ha.

kbai. sorry tau kalau nanti tak update or blogwalking. tapi kalau dah gian nak online memuncak, sakit pun apa aku kesah kan. haha

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

10 sayang cik singe:

NuSaNa NoSa 91 said...

ehhhh?? operate mulut?? knp, knP?? =.=

faridah nazurah said...

@NuSaNa NoSa 91

hoho ada ketumbuhan lah :) tapi tak bahaya. dulu pernah buang dah tapi doctor tu tak buat betul. so kena buat lagi

Botak said...

ingatkan operate ape tadi? ingatkan nak g cabut gigi ke? hahahaha

faridah nazurah said...

@Botak

haha kalau setakat cabut gigi takkan nak takut kot.

amir aizat said...

huhu operate mulut ker,okay smoga selamat2 yer.hehe

faridah nazurah said...

@amir aizat

thanks ye for your support :)

tikin said...

semoga selamat yer..:)

faridah nazurah said...

@tikin

thanks ye :)

echaRierie said...

waa..ketumbuhan kat mulut ?
hope everthing gonna be fine..InsyaAllah :)

faridah nazurah said...

@echaRierie

aminn... thanks tau ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.