iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, July 18, 2011

Aku Blogger Baru La Bang!!

hai2 korang,, aku nak join lagi segmen nih. korang mesti jeles kan? haa janganlah jeles, kalau korang nak masuk korang tekan lah kat SINI..






Nama blogger dan nama blog
simple je nih, nama aku Nurfaridah Nazurah dan nama blog aku lak Murai Si Penipu

Tarikh atau tahun pertama kali berblog
19 november 2010 tapi aku start aktif bulan Februari 2011 #sebabakubutaIT


Entry paling popular
haa entah lah weh, kang isi bakul angkat sendiri lak kan? maybe entry yang INI kot

Widget paling best
mungkin shoutbox kot. sebab dari situ aku dapat tengok macam2 gelagat blogger ni haa.


Widget paling tak best
huuuurrrmm heartbeat dan nuffnag kot. yelah aku tengok macam takde orang nak click je iklan aku tu. #sedihgilatau


haa tu jelah yang aku dapat cakapkan. dah tak tau nak cakap apa lagi. kbye.

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

5 sayang cik singe:

Solihahazahar said...

mcm mane nk masok nuffnag erkk? hihi

faridah nazurah said...

@Solihahazahar

ohh awak click je kat iklan tu then sign up macam biasa. nanti dorang akan send email untuk verifykan acc nuffnag. then masukkan widget nuffnag kat blog.

HasrulHassan [HH] said...

Salam... terima kasih kerana sudi join yer

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

hira said...

singgah sini. hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.