iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, July 19, 2011

SEGMEN: KAMI SAYANG TEMAN BLOGGER, TERJAHAN PERTAMA

♥ ninie azriena ♥

hai korang2 semua, harini aku nak promote kat korang semua kawan2 blogger aku yang superb2 ni ye. sebenarnya tugasan ni diberi disebab aku kan ada join segmen INI. so ni kira mcm tugasan untuk menolong blogger2 lain lah. dah2 malas nak merapu lagi, jom kita terjah blog dorang nih ---->

 Reminiscence










Photobucket




secebis CEBISAN


Lepak Bersama Muz

sorry lah kalau aku buat terlampau simple. aku tak tau nak komen apa pasal blog orang, takut nanti orang gelakkan aku lagi mcm segmen yang review blog yg lepas. trauma aku dibuatnya. hee :) korang yang dok menganga baca post aku ni meh cepat2 terjah menerjah dorang tau. sayang korang sangat2. kbye.http://ninieazriena91.blogspot.com/

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

12 sayang cik singe:

Ku Azhar said...

eh mne ku....hehehe

ninie_azriena said...

check !!
congrats sis..
wait for the next task ok :)

faridah nazurah said...

@Ku Azhar

hee :) ku tak join segmen ni kot. kalau tak pun lain group.

faridah nazurah said...

@ninie_azriena

thanks ye :)

Abang Stalker said...

ala..abg pny pun cmni je.x pndai nk review pndk2 la.hee ;D

faridah nazurah said...

@Abang Stalker

hee :) kalau ikutkan hati memang nak sangat review detail2 blogger tapi sebelum ni ada insiden yg buatkan sy trauma nak review blog orang lain secara detail. walaupun hanya memuji.

IEQAH said...

Hai..ohh ieqah dalam group ni ye..oh okeyhh.. syg la korg..nanti ieqah update jugak..HAI

POP said...

singgah dan follow :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger.html

iPai said...

trima kasih letak header gerak2 tuh ye .. selamat kenal .. heee

faridah nazurah said...

@iPai

no biggie. kita kan nak promote blog geng2, so kenalah buat seikhlas hati. btw thanks singgah :)

c genk bah ne said...

Genk melakukan terjahan kedua di sini..
Heheheh..datang dari kumpulan 5

http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger_20.html

syerz eyryn said...

ryn singgah dri group 7 terjahan ke 2 !
nice blog :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.