iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Ni first time aku join segmen Abg Ben. best ke kena kritik? haa entahlah. aku pun tiba2 teringin lak nak kena kritik.


aku nak jemput korang kritik2 blog aku nih. tapi jangan gunakan kekasaran tau. aku harap korang boleh kritik apa2 je yang tak kena dengan blog aku nih, buat secara jujur. jangan bodek2 lak.



kbye. nak bersiap sedia kena kritik nih.




Kalau sudi silalah komen dan click Google +

18 sayang cik singe:

H.J said...

blog ni dah ok da ni..hehe..

~AmyLiana8886~ said...

nice blog..xtau nk komen per..huhu..

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

the fik's said...

blog ni okay..just simple sgt..serabut la sket..

baru la berat..! hahaha..;p

yg penting fik suke blog ni dan akan selalu singggah..

fik dah follow..nnti follow fik selalu okay! :)

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Laila Majid said...

kritik je kan tak bole puji kan ?

ohoiii blog ni kemas.menarik.simple.cantik.nak kritik ape ea.hurmmmmmmmmmm.takde punn

mekasih kritik blog saya :)

Ewan Marcuz said...

nk puji takleh, nk kritik tak tau nk kritik apa. hehe :)

http://ewanmarcuz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

TheMuks [SCC] said...

tengs kritik tu insya-Allah SCC kemaskan side bar okies ;)

Nway blog awak awesome ! Upss terpuji ;) Blog kita sama2 ringan n senang buka aite.. siyes xdek yg perlu dikritik ^_^

ɀʉɱʁɩ said...

blog simple..warna lembut gtu..
thnx visit blog td

Cik Kay Jue said...

pekat kan sikit warna blog.. nampak suram.. yang lain sume okay.. >_< thnks..

http://kayjueblog.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

ieda said...

hai
nice blog.cantik.xde mende nak kritik :D


http://heartlywritten.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

aimie amalina said...

comey!
hehehe
mungkin lmbt loading sebb sy bye bb kot..hehe =p

Goblogz said...

ok2 lawa2..cantik

dah folo n sila kritik blog saya
http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Nape header tu mcm kosong sgt kat ats. Kasi crop sikit yg belah atas tu boleh??

Dan nape follower ramai sgt ni?? X puas hati laaa. Hehhehe.

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

ummiP3 said...

hai tq coz dah singgah dan kritik di blog saya

blog u comel...simple but nice...

TeAqArH said...

pening nk kritik ape..nice..simple..cool

http://naklempang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

iMBobo said...

nk komen skit boleh?hehe xjoin pun..tp nk komen ni je..boleh sya komen dekat sini :)

faridah nazurah said...

@iMBobo

haha manje sungguh ye.

Khairol Ikhwan said...

ok dah blog ni... xda kritikan.. sbab blog sy pun bukan best sgt pun =))

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.