iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, July 25, 2011

SEGMEN : Mari Cari Kembar Blogger

tadi baru je balik aku tengok kat dashboard ramai gak yang join segmen nih. macam best je kan? manalah tau nanti jumpa lak kembar yang tak seiras ke kan. hee :)
Tarikh lahir aku 23 JUN 1992.
haa ada tak yang sama tarikh lahir dengan aku? kalau ada meh la hello2 ye. korang nak join tak segmen NI? click la kat banner tu ye kalau teringin nak join


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

19 sayang cik singe:

fana said...

alaa..kembar awal sehari lak

cik najihah said...

tq for joining :)
rasenye da ade da kembar ni hiii

faridah nazurah said...

@fana

alaaaa.... sedihnya..

faridah nazurah said...

@cik najihah

welcome. hurmmm,, ada ke?

GnieSyazni said...

alaa tak sama lagi..huhu..takpe salam kenal =) jemput singgah my blog

Queen F said...

eh sama umur lah kita :D tapi awak lagi tua.. hekhekhek :)

c genk bah ne said...

ala…tak sama lagi..salam perkenalan
Singgah sini tau

1.ASYIK-ASYIK LAGU LUAR JE,CUBA LETAK LAGU POPULAR KAT NEGERI KORANG,,KAN BEST!!
2.JOM JOIN BLOGLIST GENK
3.BUANG LAGU?MAAF YER,TAK NAK

fana said...

kembar anis adila aris ni
tp tahun lain

isyam mirah said...

mirah dtg sni..
jumpe lg kmbar bday..hihihi..

jom ke blog mirah lak :)

Shaherah said...

Chak chak.. Hye.. Sehat ke?
Shera lupe nk join segmen ni lar..
Tapi tak ape lar.. Shera singgah2 gak blog2 yg join.. Hehehe..
Shera lahir bulan 4..
Meh lar singgah..

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

iMBobo said...

alaaa ingtkn sama! hehe..jauh2,,

faridah nazurah said...

@Queen F

adoi,, tua2 jgn sebut dear. sedih je bunyinya

faridah nazurah said...

@isyam mirah

yeay akhirnya! bahagia sungguh kan kembar lain tahun :)

faridah nazurah said...

@iMBobo

hee :) meh2 kita dekat2kan ye

hira said...

singgah sini dari segmen cik najihah. kunjungan dari bulan oktober. salam perkenalan. hehe :D

Lieyly ︱ Alia said...

alia bulan feb ;)

Anis Adila Aris said...

waaa..kite lembar tapi tahun je awal setahun :)

akhirnya...happy belated bday..
lpas ni leh smbut sama-sama

RuBiE ZaiNuDdin said...

salam..

singgah cari kembar..kite kmbar bulan..;)

el-janna said...

wuuuuuu jun cun a^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.