iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, July 11, 2011

Bergayut bersama Belog Tarzan Gilak

hee :) thanks ye zati sebab review blog aku secara personal. terharu gilak ahhh! sampai meleleh2 air liur aku baca si tarzan nih puji lambung blog selekeh aku ni :) btw thanks yang teramat sangat. meh kali ni aku nak review blog kau lak eh. nak lambung kau tinggi2 biar sampai cucur atap #cehbajetlagubuailaju2

nah aku tempekkan pemandangan blog cik tarzan ni haa.. 



suweett kan blog dia ni haa? baik korang cakap suweett kalau tak aku balun. hee :) kidding lah. actually blog zati ni memang simple but nice! nak bukak blog dia lak takyah loading lama2 pun tau. aku kalau tiap2 kali on9 mesti bukak blog dia gak. nak tau kenapa? hee :P lagu kat blog dia best gile siot. tapi yang uniknya kat blog tarzan gilak nih,, setiap bulan mesti post entry dalam 7 post je tau.. korang tak caye eh.. meh2 aku buktikan--->


haa.. betulkan apa yang aku cakap. hebatlah macam mana lah eh dia boleh kekalkan rentak mengepost 7 entry je dalam sebulan? agak tertanya2 kan. heee korang apa lagi duduk tercongok je baca entry aku nih,, dah2 baik korang pergi bergayut2 kat blog tarzan nih. at least dapat korang cuci2 mata sebab blog dia colourful tau. macam2 colour ada. haa jom kita terjah blog TARZAN GILAK ni ha..

cik tarzan ni pandai tau review2 filem dan suka buat entry yang buatkan orang curious nak tau :)
ape tunggu lagi kawan2 meh lah kita support zati ni berblogging ye. tapi sebelum tu aku nak minta jasa baik korang untuk comment kat entry blog adik aku kat SINI haa.. sian dia tau comment2 lah tau





Kalau sudi silalah komen dan click Google +

5 sayang cik singe:

Solehah_SS97 said...

wah..konstant je blog archieve dia..canti plktu o..no7..tp saya x suka sngt no 7 sebab many happen in july/7..heheh

faridah nazurah said...

@Solehah_SS97

jangan lah cakap camtu,, mungkin tu semua kebetulan ia berlaku bulan JULY kot. hee :)

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak..

singgah dari segmen kotak bulat..saya group 4..

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

- Z - said...

terjah sini..jap lg akan terjah blog tarzan tu pulak

izzati jerr said...

tumpang lulu kt sini!! wahhhhhhhhhh!!!!!!!! siapakah yg kamoo review tuh?? sungguh beruntung dia!! tq miss faridah nazurah!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.