iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, July 12, 2011

Promote Mempromote Kumpulan Tiga

hee :) hai korang semua,, harini aku dipertanggungjawabkan untuk mempromote kawan2 aku dalam kumpulan 3. korang ingat lagi kan dengan POST aku yang lepas kan? ala yang aku join segmen promote blog yang Kotak Bulat buat tu lah sayang2ku... so tanpa membuang masa, ni haa aku tempekkan pemandangan blog membe2 aku yang best2 belaka nih.


blog best nih gunakan tagline ' AKU SUKA::AKU TULIS '
mula buat blog : Julai 2009


blog comel ni bagus untuk mata yang lesu tau. nak tau kenapa? haa korang tengok la sendiri.
mula buat blog: 3 Oktober 2010


blog ni memang simple miple macam taglinenya' Simple As Me'. hebat tau dengan penulisannya yang rileks.
mula buat blog : Oktober 2010


blog ni sedap mata memandang tau. warna2 yang digunakan semua lembut2. auwww~
mula buat blog : September 2009


blog ni simple tau tapi semua post dia menarik dan banyak pengajaran tau korang2 semua. 
mula buat blog : Mac 2011

6. Zalifa (kalau tak silap)

satu je aku boleh cakap untuk blog nih : WOW! comel kan header blog nih? haa baik korang cakap comel cepat sebelum aku cepuk. 


kalau korang terjah blog ni mesti korang akan nampak ada teddy bear yang comel kat tepi tu. comel gila lah! geram~ hee :P
mula buat blog : Julai 2010

haa tu je lah aku boleh ulas2 blog kumpulan aku yang superb ni haa.. sorry tau kalau aku ada tersalah tulis dan aku memang takde idea sangat lah kawan2. sorry aku agak busy nak study lagi. hee :) STPM dah nak dekat dah oi. kakuit~ 

korang yang tengah membaca entry aku ni korang jangan lak malu2 nak terjah2 dan memfollow blog membe2 aku ni tau. korang supportlah diaorang nih. kita kan sama-sama blogger. terjah tau kalau korang sayang kat aku. weee kasi senyum sikit :) haa kan comel tu. 

kbye sayang2ku. dah nak beradu ni. esok mau ke sekolah, takut terkojol lak esok. peace yo'



Kalau sudi silalah komen dan click Google +

11 sayang cik singe:

myhatiku said...

mekasih..:)
group 3 yeah..aha:D

cikgu fiQ said...

penuLisan yg riLex...?hahhaha!ok,pomot yg agak fuNNy..hehe

faridah nazurah said...

@cikgu fiQ

funny? satu pujian atau kutukan?

Nurasyiqin said...

mekaceh..gitu rupenyer blog eden bila direview..haha..suka2 entry nih..mmg rilex cikgu fiq..haha

Gelugoq said...

wow.. nice~
tqvm ek, rakan blogger)

Miss Cupcake said...

thanks:)hehehehe..blog saya simple je..

Mrs. Norrie said...

thank promote blog sy...
oredi promote yr belog too

http://asranorrie.blogspot.com/2011/07/my-lovely-group-3-in-house.html

dr ahli kumpp.3

iMBobo said...

wah promote blog :)

♥ Nazratul Hidayu ♥ said...

hihi ~ terharu la.. thank sgt ! insyaAllah... nnt ayu akan promote sume group 3 nee... !

blog comel ini bagus untuk mata yg lesu.. makna nyee ape syg ~???? hihi ~ malu la i . hik3 ~

salam perkenalan dari saya.. ayu ~

faridah nazurah said...

@♥ Nazratul Hidayu ♥

of course lah sebab blog awak ceria,, macam2 colour ada. wee :) macam pelangi tau. comel sgt.

♥ Nazratul Hidayu ♥ said...

done ! =)

http://rahsiakotakhati.blogspot.com/2011/07/mahu-promote-my-group-no3-jom-sama-sama.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.