iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, July 11, 2011

Segmen Promote Blog

 
 *click banner ni untuk join
 
 hai korang,, harini aku jumpa satu lagi segmen yang best tau. haa nak tau segmen apa? hee :) mestilah Segmen Promote Blog yang Kotak Bulat buat tu haa. korang mesti heran kan kenapa aku cakap segmen nih best? ala senang je, segmen ni bagus tau sebab nanti kita boleh support sesama blogger tau. hee :)  lagipun kita jugak boleh review2 blog orang. teruja lak nak buat review blog haa...

takyah nak belok kanan kiri, aku dengan bangganya cakap aku baru je buat blog ni tahun lepas dalam 19 November 2010 kalau tak silap. tapi disebabkan sebelum ni aku buta IT, blog ni memang tergendala sehinggalah bulan Februari 2011 dabn baru aku aktif berblogging sehingga kini.(shhhh jangan bagitau orang tau) haha malu lak bila teringat zaman2 buta IT tu ha..

tapi aku agak bangga walaupun aku ni newbie cikai2 je dan dahlah entry mengarut pun follower dah menjangkau 700++ orang tau. wow terkejut tak? hee :) aku berharap sangat follower aku dapat bertambah dari hari ke hari dengan berkat usaha aku join segmen2 ni.

kawan2, sebelum tu aku nak ajak korang pakat2 meramaikan entry adik aku boleh tak? comment lah kat SINI ye

kbye sayangs. tak tau nak cakap apa lagi. peace yo'

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

8 sayang cik singe:

kotak bulat said...

thanks join.. ikut step seterusnya esk ye.. pukul 5petang.. :)

myhatiku said...

kita satu group,group 3..:)
blog nie dah dipromote kt sini :)

http://myhatiku.blogspot.com/2011/07/promote-blog-ke-macam-nie.html

Nurasyiqin said...

Jemput baca n3 terbaru..kamu dipromote..hehe

http://nurasyiqinfadzil.blogspot.com/2011/07/lovely-kumpulan-tiga.html

zarulfarhana said...

singgah cnie ya...dri group 1...

Nurasyiqin said...

alamak, salah baca lah..ingatkan nama tu faridah n azuan..huhu..sori2

Miss Cupcake said...

Anda sudah dipromote..jom baca n3..

cik najihah said...

singgah dari segmen KB :)

ainaa said...

lame dah follow blog nieh. hehe. saye dari group 6. jom terjah ! :)

http://encikawisy.blogspot.com/2011/07/segmen-promote-blog-part-2.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.