iMBobo

belog tarzan gilak

Thursday, July 14, 2011

SAYA NAK PROMOSI JUGAK

hey peeps,, sorry lah semalam tak on9 pun kan, langsung tak blogwalking pun. bukan apa semalam aku agak mengalami masalah emosi yg teramat sangat. tapi bukan gila tau. hati panas saje. hee :) takpe takpe aku tetibe je nak masuk promote blog yg cik Niena ni buat..



Niena Pengembara Ilahi


so,, korang pun jom lah datang join2 segmen ni jugak tau.. biarlah kita semua bertambah2 follower kan kan kan..


Kalau sudi silalah komen dan click Google +

7 sayang cik singe:

Niena Pengembara Ilahi said...

erm.. kna sntiasa kawal emosi tu :D

Ku Azhar said...

gud luck! hehehe

faridah nazurah said...

@Niena Pengembara Ilahi

hee :) kawal lah tu. tu yang x on9 pun. takut ter-luah perasaan lak kat blog n fb

faridah nazurah said...

@Ku Azhar

thanks ye :P

CikFF said...

sabo je la.. :)

Pn. Sheila said...

em... nape tu... be cool k...

faridah nazurah said...

@Pn. Sheila

biasalah kalau exam dah dekat, otak pun naik stuck tu yang kalau org lain buat silap sikit terus meresap kat emosi ni haa. haha tapi dah ok dah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.