iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, August 22, 2011

Blogwalking sebelum raya

hee :) ni second time aku join segmen sis Lulu. korang nak join? click banner ye

Aku mintak maaf sangat kalau aku ada tersalah tulis entry dan terbuat korang sentap ke. dah nak raya ni. so kira 0-0 lah eh :) sayang korang. korang sayang aku tak ? #perasanjelebih

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

11 sayang cik singe:

syieda_joy said...

syieda dtg dr blog akak Lulu...

selamat hari raya dan salam kenalan..jom ke rumah syieda
http://shuhaida313.blogspot.com/

^_^

Kancil 8349 said...

Salam singgah dan Selamat Hari Raya Aidilfitri daripada Kancil...


jom singgah ke blog kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/segmen-lulu-pages-blogwalking-sebelum.html

Gen2Merah said...

Kunjung mengunjung dari segmen Lulu Caldina.

http://gen2merah.blogspot.com/2011/08/segmen-blogwalking-sebelum-raya.html

Salam aidilfitri. Mohon maaf andai ada silap dan salah sesama kita jika ada yang tersinggung dan tersalah faham..

Maaf Zahir dan batin untuk 1 syawal yang kian menjelang. Moga sisa-sisa Ramadhan yang ada kita tingkatkan amal dan ibadah sebanyak yang mungkin.

~Ikhlas dari saya Gen2Merah. Salam kemaafan~

syerz eyryn said...

hai dear, ryn singgah cnie dri segmen LULU CALDINA. .
salam perkenalan :))

okeyh, smentare sempat nie, ryn nak mitak maaf if ade wat sala or silap spanjang b'blogging nie. . al maklum la, first year braye as blogger :)) hehe. . lastly, ryn nak ucap SELAMAT ARY RAYE ! yeayyh. . nak duit raye buleyy ? =p

Alisya said...

salam lebaran, maaf zahir dan batin daripada WARDAH ALISYA

maszull said...

salam...mama dtg dr segmen Lulu caldina...

Selamat hari raya mama ucapkan dan sesama lah kita bermaafan...

http://maszull.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

ziraziz said...

Salam ukhuwah..

Selamat Hari Raya Aidilfitri...

Maaf Zahir Batin :)...

....syg.sape ckp x syg...ehehehe

ArulchelseA said...

selamt hari raya maaf zahir dan batin dari arulchelsea..

http://arituarini.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

Lulu Caldina said...

Salam aidilfitri :)

Cik Mai said...

salam kenal dan salam hari raya....

jom singgah blog cik mai....

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

BW n F sini
nice blog...hehe

selamat hari raya..hehee

to my blog - Acapsuur (>,<)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.