iMBobo

belog tarzan gilak

Friday, August 26, 2011

Entry mintak kaki

Aku tak tau nak update apa. exam dh abis, tapi otak masih blank. so korang baca jelah apa aku nak mengarut ye. kang kalau tak update blog bersawang lak. mengarut jelah keje aku. haha macam ada nak baca je kan. tapi apa aku kesah. aku buat blog bukan setakat nak ajak org follow2 je. tapi saje nak mengarut2. nak lepas perasaan.

apa eh aku rasa sekarang ni? sedih? entah lah. mungkin sikit kot. sebab apa? sebab si dia buat perangai. asyik buat aku macam apa je. nak je bagi pelempang. tapi malas(padahal takut kena lempang balik). hati aku dah kering untuk dia. bosan? tak kot. menyampah je sikit. so aku nak kena buat apa?

geli pulak aku baca balik.haha rasa nak lempang aku laju-laju tak? kalau aku jadi korang kompem aku lempang je sebab buat entry gedik2. bhahahaha.

p/s: paper exam aku dh dapat balik. keputusan aku macam biasalah ok je. lepas ni nak target untuk trial lak. haha takut siot lagi berapa hari je.

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

11 sayang cik singe:

Cik Bell said...

nie entry mintak ketupat.haha

kotak bulat said...

masalah cinta ke ni? hehhee...
ty la dia knapa dia buat macam tu ye.. :)

faridah nazurah said...

@Cik Bell

sedapnya kalau dpt ketupat

faridah nazurah said...

@kotak bulat

haha dapat alasan sama je. BUSY!

Si Pujangga said...

ini bukan mintak kaki..
ini mintak selipe terbang ke muke..
hehe,, guraw jek.. :D

faridah nazurah said...

@Si Pujangga

makaihhh, kompem penyek muka

alif haris said...

nk trial dah ek ..? gdluck yeah :)

faridah nazurah said...

@alif haris

yup bro.. lepas raya terus je trial

iMBobo said...

eh korang ni,, jgn lah gaduh2.. manja2 lah haha... betul ke ni entry minta kaki?hihi..

ni nak tye ni, heartbeat dgn nuffnang boleh ke berkesedudukan? hehe.. rasa mcm nk letak heartbeat kat blog..

faridah nazurah said...

@iMBobo

dah penat nak manje2 je. haha

SoLy SoLicious said...

dush2.. nak hamik 2 bijik pelempang...hahaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.