iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, August 31, 2011

Malaysia Merdeka

Selamat Hari Merdeka kepada semua rakyat Malaysia. Aku malas nak cakap banyak sebab mood untuk mengupdate takde. lagipun idea nak membebel kurang time2 raya ni. tulah makan rendang, kuah kacang dengan nasi impit. haha aku nak tanya korang, korang bangga tak jadi anak Malaysia? mesti bangga kan kan kan. samalah macam aku, bangga siot. Jom kita sama2 kibarkan Jalur Gemilang

Korang teringin tak nak tau lebih lanjut pasal Malaysia? haaa baik korang pergi ke laman web Kementerian Penerangan,Komunikasi dan Kebudayaan Malaysia. kalau tak pun kat MalaysiaMerdeka .kang aku mengarut lebih2 lak salah fakta lak kan.

Merdeka!! Merdeka!! Merdeka!! Selamat Hari Merdeka Malaysia. Semoga kemerdekaan yang kita rasai sekarang kekal sampai bila2..

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

2 sayang cik singe:

kotak bulat said...

selamat mnyambut hari kemerdekaan.. :)

Bro ahmad said...

semangat nya merdeka raya.
Jom kibar jalur gemilang
sambil beraya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.