iMBobo

belog tarzan gilak

Thursday, September 1, 2011

Apa benda " the updated Blogger interface" lak ni?

*click untuk lebih jelas


Cuba korang tengok kat dashboard korang.. ada tak "Try the updated Blogger interface"  macam yang kat dalam gambar atas nih? ke aku punya dashboard je ada? banyak soal pulak aku kan. bukan apa aku teringin nak tekan tapi aku takut nanti ada pape effect lak kat blog aku. aku ni dah la buta IT, kang tak pasal2 memang kompem aku terus tutup je blog nih. haha  ada ke yang nak rindu kat aku nanti? hehe

ok back to the topic, apa sebenarnya benda ni? apa jadi kat blog dan dashboard aku kalau aku gatal2 nak tekan? 

Aku ni memang selekeh sikit. tak reti benda2 ni. ingat lagi dulu2 masa zaman Myspace tengah hot. masa mula2 memang gila meroyan kalau tak dapat bukak. dah lepas aku tertekan untuk tukar yang baru punya, terus aku tak bukak2 dah. nak tau sebab apa? sebabnya aku langsung tak tau function2 dia dah. adoi..sedih sungguh.

yang pasal Facebook lak. masa mula2 aku tukar yang New Facebook tu aku memang terkial2 nak guna. puas aku godek-godek seharian. barulah aku tau satu-satu function baru kat Fb. tapi nasib baik aku ni jenis cepat tangkap. kalau tak memang kompem Fb tu aku biarkan aje.

Siapa boleh tolong aku jawab persoalan aku eh? siapa boleh terangkan kat aku apa jadi kalau aku tekan button tu? tolonglah kawan2 oi.. aku dah tak tahan nak menekan benda alah tu.

p/s: tolong jangan ejek disebabkan kelembapan aku tentang IT. chill :P

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

19 sayang cik singe:

kotak bulat said...

oo..yg tu dashboard baru.. tekan je..sb nnti boleh balik yg lama..jgn isau la.. kb da buat td.. tp tukar balik yang lama..hehhee

Hahasyisyida. said...

http://penselpinkpemadamputih.blogspot.com/2011/09/dashbord-baru-lah-apa-komen-korang.html #Cheak this
Try lah. Tk ad effect pun (Y)

Hahasyisyida. said...

http://penselpinkpemadamputih.blogspot.com/2011/09/dashbord-baru-lah-apa-komen-korang.html Tgok neh. Try lah. Tk ad ap :>

aRa ❤ aFiq™ said...

act dluw 2 draft blogspot.. skunk dea gne da.. kire dashboard bwu la.. :)

lynda salim said...

linda pun dah try . tapi tak biasa.. trus tukar yang lama balik :D : jom jengah blog linda :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

rilek lah .. tu dashboard baru sayam .. nak tengok klik saja .. nanti boleh balik asal kalau tak suka .. takda apa yang jadi :)
bagus tindakan ni sebab bertanya dulu ..

Bell said...

adoii..memang tak suka la dashboard baru..putih mata dibuatnyer~

hira said...

try dulu baru tahu best ke tak? hehe :D

Danial Razak said...

ada jugak kat dashboard tuh..tapi malas jugak nak tekan..heheeh..=)

apisv2 said...

xpe guna old interface je =)
http://www.apisv2.com

Sarah Bieber said...

Eh, lagi bagus kalau tekan.betul,kalau cik tekan untuk TRY tu pun,boleh tukar ke dashboard biasa balik.cuba tengok latest entry saya,ada gambar dia.HEHEHE :D and lagi laju gune dashboard baru >__<

Bro ahmad said...

draft baru tu..kalau tak biasa pakai yg lama je!..betul cakap kb tu..

Freaky said...

guna blogger yang lama. x suka yang baru. hehe

Ezad Skytech said...

oh...tu dashboard baru...bila tekan boleh undo balik...tapi dashboard yg lama lagi best...heee~

iMBobo said...

dashboard baru tak best! yg lama juga best! bpe byk duit raya dah dpt?boleh lawan x?haha

Siti Shahidah said...

Don't worry, just a new look fr our Dashhie :)

azeelia azman said...

dah try yg tuh..tapi ase mcm xbest..tuka blk yg lama..sonang sket ^^

Nadiya Kyrie said...

dahsboard jenis baru kan? huhu saya baru je discovered benda tu pagi tadi hahaha

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

hahaha..jangan tekan!!! serious tak lawo nanti..wakakakka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.