iMBobo

belog tarzan gilak

Monday, September 19, 2011

Aku memang tak reti buat entry SEO

Amaran: entry ni memang diupdate macam kat wall facebook :(

huuuuuuuuuuuu sedih gila aku ni tak reti nak buat entry SEO.. merepek retilah.

mood: sedih campur nak tutup blog jap...

p/s: hehe sila jangan gelakkan aku.

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

15 sayang cik singe:

Bro ahmad said...

senang je hahaa macam makan kacang !

kotak bulat said...

kb pun tak reti.. hehehe.. hentam sje la

Aku Si Pujangga said...

aha.. SEO tu ape?

afzalsukasuki said...

sama la.sy pernah tanya blogger lain,nak tukar arah buat entry SEO..tapi dorang tak bagi.Alasan sebab sy dah ada readers sendiri.hmm

zulhilmi.tempoyak said...

ok je rsnye...

like blog like diary...

rmai buat camtu..

hihihi

Wanz Mejuez said...

sabar2.. hehehe

belajar sikit2.. ada banyak blog yang main seo ni.. boleh belajar sikit2..

kalau dah power n dah stabil baru boleh rasa kebestan dia.. sebab traffik masuk dari google search tiap2 hari..

:D


tips nak buat entri seo senang je..

cuma fikirkan isu semasa.. Apa cerita tengah femes sekarang ni.. pastu cari maklumat pasal berita baru tuh yang tengah hot, then buat entri mengenainya... bubuh lah keyword yang senang untuk orang search dalam google search..


:D

gudluck yaa my frew.. Jangan TUTUP BLOG tauuuuuuuuuuuuuuuuuu

abah khalisha said...

abah pun tk reti...belasah je

Paris Lipton said...

sy pon godek2 blog teror seo...blja dr penulisan depa...

Ezad Skytech said...

sy pon baru nak belajar2 pasal SEO ni..hee~

Acik said...

tetiba plak seo? heheheee

Gua Tertidur said...

SEO tu ape? :P

Munna said...

hihi...blaja ckit2 kg pndai lah =)

salam kenal..

iMBobo said...

senang je hehe

ieyza afieyna said...

sama la.. SEO tu pun ape pun ieyza xtau.. haha ..

forblogger.net said...

Mesti boleh punya. kalo kita tulis2 mmg susah nak faham. kena bnyk baca teori dan buat kajian. Pasti boleh kalo minat. sy minat hggakan sy blogging hanya sbb seo je. Bukan nak popularity bukan juga kejar trafik. jauh dari sume tu, just mmg fanatik main seo :D

-salam kenal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.