iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, September 21, 2011

Blog aku ni dah jadi blog skema soalan ke?

Korang perasan tak yang aku dah lama tak update? last aku update blog pun selasa haritu je..aku just blogwalking je kan. cehhh lama lah sangat kan. baru berapa hari tak merepek pun dah kecohh. korang mesti tak perasan ketiadaan aku kan kan kan? hehe sebenarnya penyakit migrain aku tibe-tibe je datang. so mood nak  update blog pun memang dah ke laut gila! fening fening lalat sat.

tapi alhamdulillah, nasib baik traffic blog ni tak menjunam jatuh gedebuk. masih macam selalu je. kalau tak kompem income Adverlets aku tak bergerak2. thanks sangat2 kepada semalamguatertidur, sis lulu, farhana, jahidihsaili, kotak bulat, iMBobo dan  Bro ahmad yang dah menyumbang traffic yang tertubi-tubi kat blog ni. 

hehe thanks jugak ye kepada yang dah datang menyinggah dan komen2 entry aku dah berkurun-kurun tu. jasamu akan ku kenang ye bebeh :P

aku tengok ramai yang dok search skema-skema soalan STPM dari google dan terus termasuk kat sini lak. hehe mesti dorang hampa kan. bukan dapat tengok contoh dan skema jawapan pun,,tapi dapat tengok aku merepek meraban aje. hehe sorry ye. tapi kan serious kelakar sebab banyak gile tau yang search. ni mesti kes malas baca buku kan.

p/s: korang perasan tak yang aku ni bertuah sebab dapat masuk kat bloglist Bro ahmad ? huuu bertuah sungguh



Kalau sudi silalah komen dan click Google +

14 sayang cik singe:

SoLy SoLicious said...

nk soalan spot ade?? hehehee..gurau je

abah khalisha said...

abah singgah..thanks kat abah jg..hehehe

Anyyss Shuhaimi said...

singgah sebentar..keh3

faridah nazurah said...

@abah khalisha

thanks abah... i lap2 u :P

Bro ahmad said...

Malaysia kalah huaaaa...tak de hal heeee..sape nk jadi bloglist bro mesti cute hehee

Wanz Mejuez said...

apa kata buat entri pasal stpm plak.. bru traffik masuk bertubi tubi.. hehe

Ezad Skytech said...

boleh jadi bank soalan ni..haha~

Nisa Si Gadis said...

soalan soalan . hehe

ILA SYAMILA ♥♥ said...

hehek semua orang saaaayang awak ;)

iMBobo said...

ade cikgu sekolah dah meroyan kat fb katenye soalan bocor dari cikgu2 tuisyen sbb nak semua pelajar dia dapat A hmm..

Jahidih Saili said...

hehe..sama-sama dan thanx byk2 ye:)

Aku Si Pujangga said...

pujangga pun agak bz.. dpt tgk kejap2 jek.. huhu..

Zul Fattah said...

relex sudah.. aku ni baru dapat update blog.. sminggu xdapat

Gua Tertidur said...

hehe, sabar tu perlu :) ty ! gua ada kt sini :) check blog yg gua baca kt sidebar kiri blog gua :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.