iMBobo

belog tarzan gilak

Sunday, September 18, 2011

Typo di header telah dipersoalkan oleh pakcik Bobo?

Semalam aku tak blogwalking pun kan. aku just sempat update ENTRY MINTAK PELEMPANG je kan? hehe nak tau ke mana aku hilang? #bajetmacamkorangkesah
sebenarnya aku sibuk pergi open house. biasalah sekarang ni kan tengah dalam mode hari raya lagi. sampai berat badan aku dah naik 2 kg semenjak raya ni. haha gilo banyak aku makan.

tadi masa aku bukak blog, baru aku perasan yang ada 2 orang blogger CUNMELECUN dan HENSEMKACAK mempromote blog aku. hehe free traffic oi.. sapa tak suka kan kan kan. hehehe thanks ye wahai si adik cun dan pakcik hensem oi.

hehehe melarat2 lak ye aku ni. sebanarnya aku nak meng-explain-kan kenapa dengan header aku ni--->

*sila jangan kutuk header ini kalau taknak kena sekeh :P

perasan tak yang ada typo kat dalam header tu? hahaha bukan iMBobo je yang heran dengan typo yang ada, ramai lagi yang heran dan tegur dengan benda alah tu. tapi malas je nak betulkan balik. biarlah header tu jadi gimik yang tak berapa nak gimik kat blog aku nih #akudahredhadenganheadertuh 

apa-apa pun thanks ye pakcik Bobo sebab review sambil bagi idea nak mengupdate blog. haha 2 in 1 tu.. huhu memang jiran terbaik lah!

hahaha lagi satu typo kat blog aku ni apa? typo ni antara benda yang paling kelakar pernah aku buat. sampai boipreng aku asyik bahan2 aku pasal  nih. cepat-cepat cari apa kesalahan aku dan gelak ramai-ramai .

blues clues: cuba bezakan nama sebenar aku dengan link blog aku ni.
p/s: aku ni manusia biasa, so adatlah kalau aku ada tersalah.tapi secara jujurnya aku memang selalu buat silly mistake yang membolehkan orang gelak geling-guling 

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

24 sayang cik singe:

abah khalisha said...

ahahaha...abah br je perasan\Abah ditahan Polis

vira said...

hii salam kenal iya dari vira .. :)
jangan lupa mapir keweb vira iya di http://www.rumahkiat.com/ vira mau berbagi pengalaman nih.:)
wah bagus juga iya blog ka2 ... ^_^ good luck iya.....

☀ Izzaty Hedry☀ said...

zaty pun perasan gak ..tpi ingt tu pesyen bru ..:P

EYFAalias said...

ingatkan saje je bebuat salah taip. hehee

SoLy SoLicious said...

dah lame pasan..ingatkan saje je biorkan..hahaha

ArulchelseA said...

ok je header tu..kih kih kih

AfiekJibril said...

dari dulu bila msk blog ni mmg perasan..pasal ah penuipu..apa maksud PENUI..haha..rupanya typo..haha

Yumida said...

cantik pe header tu.....

Ezad Skytech said...

haha..typo rupanya..ingatkan saje je buat macam tu...

haa..kat link tu..nama tu teringgal huruf R..hee..

halidaRahman said...

cunmelecun ni disini penuipu. :P

[sutera kasih] said...

laaa..typo rupanya 'penuipu' tuuu hehe

faridahnazura the singe ke? singa ke? singer ke? hehehe

aimie amalina said...

hehehehe
pasan gak tapi mase sedar tu budak saje kot nak wat cam tu
x sangka plak typo yang terus dijadikan gimik
hiihihi
cunnn jek
hehehehe =]

Amoychanteks said...

FARIDAH NAZUAH? hahah~ lawak laa. btw, header tuh style pe..

Bro ahmad said...

kenapa tak tukar je header tu? heheee unik pe

fiq. said...

org mesti was2 yang awak ni typo, maybe sebab org ingat awak tulis tajuk blog yg unik,

btw, dahsat lah typo kat header! haha

anamizu said...

cik ana perasan gak..
tapi ingtkan saje gimik gitu :P

iMBobo said...

hehe u welcome! haa..kat url xde huruf R hehe.. cik abang xde blog ke?

kotak bulat said...

unik la ni.. hehehe :P

sha my heart said...

adakah yg sebenarnya, murai si penipu?

biasalah.. sha pun sllu jugak. kdg2 itu la yg org suka pasal kita. =)

Aku Si Pujangga said...

hahaha.. :)

yayath said...

hehe..typo yang disengajakan ye??hee~~:)

Gua Tertidur said...

hahahaha..baru perasan la!

L said...

hahahha.. sebok dier berayer eeh..

dah sembahyang belom??
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-1.html

forblogger.net said...

hehehe xnak gelak tp tergelak hahaha. 1st tgk header ada typo :D

Hihi reapir la blk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.