iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, September 28, 2011

Blog aku awet muda atau aku memang muda lagi?



haha nampak tak apa yang ieyza afieyna tu cakap? huhu dia ingatkan yang aku ni baru form 3 atau form 4.. haha muda sungguh. tapi kan kenapa dia ingatkan aku ni baru form 3/4 je? huuu musyhkil gile aku.

ok jom aku nak try teka kenapa lah cek mek molek ni cakap macamtu. maybe sebab :-
1. Blog aku tak nampak matang.
2. Cara aku merepek macam budak2.
3. Sebab banyak sangat warna dlm blog ni.
4. Aku memang nampak awet muda. #mudalahsangat

hehe ni je yang aku dapat fikirkan.. malas nak fikir2 lagi.. lenguh otak aku kang. tapi di sini aku nak tegaskan dengan setegas-tegasnya bahawa aku dah masuk zaman peralihan remaja ke dewasa. umur dah masuk 19 tahun tu nokk. tapi muka aku memang tak matang langsung. hehe

PERTANYAAN: Blog aku nampak macam kanak-kanak ribena ehh? sila jawab dengan sejujurnya sebelum aku cepuk sorang-sorang.. hehe :) 

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

8 sayang cik singe:

NasZ said...

hehehe..ye la tu. muda la sangat. haha.

MOHD NASER.com

Shaherah said...

19? muda lagi tu.. hahaha.. tp ok what.. ceria gtu.. kan kan..

ieyza afieyna said...

hee.. ieyza kate cmtue sebb firstly sebb blog nie mcm ade blog budak2 sekolah tu.. maybe template kowt same.. ala blog2 budak2 yang ade justine bibier tu.. bnyak blog yang ade justine biebier, pastu gmbar korea yang dorang giler2 tu kan mcm nie gak kn.. ramai la..
tu la ingt ni pun budak sekolah. hee.. sory2..

Ezad Skytech said...

haa...boleh la awak perasan jadi muda kejap...heee...

Bro ahmad said...

bagi bro ehh..blog ni nampak awet muda huhuuu

Gua Tertidur said...

haahaha..ok latuh!! boleh muda :P hahaha

siti kektus said...

kanak2 ribena? tak lah. kanak limau sunkist adalah. hehehe gurau saja. ;)

aisya said...

sekali tengok macam blog budak2 sekolah.. tapi tengok byk kali, confirm bukan.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.