iMBobo

belog tarzan gilak

Thursday, September 22, 2011

Rimas betul dengan event-event nih

Arghhhhhhhhhhhh pening gila kepala hotak aku ni nak memikirkan macam-macam. hehe poyo je aku ni kan? bukan apa weh, banyak sangatlah benda yang aku nak kena buat dalam masa terdekat nih. takde masa nak berehat pun! huh apalah nasib badan nih #mengeluh

esok (23.09.11)
adoi,, esok nak kena mara mengahadap pelawat-pelawat dari Hong Kong. aku lak kena jadi wakil sebab aku ni Pengerusi. esok kompem aku senyum je tanpa mengeluarkan sepatah kata pun.. hehehe aku ni pemalu orangnya :)


lusa (24.09.11)
haaa ni memang hari yang memenatkan aku rasa kot. mama aku dah siap buat checklist benda2 yang aku kena buat. aku kena mandikan kucing-kucing dulu sebelum orang datang, tolong masak, susun barang-barang dll.. perggghhh mama aku macam nak suruh aku jadi bibik je weh.. kompem patah tulang kerepot aku ni. huhuhu sedihnyaaaaaaa

khamis next week (29.09.11)
aku ada tuisyen dan teacher maznah nak buat reheasel untuk majlis kahwin nanti # aku kena jadi mc!!!!

sabtu next week (1.10.11)
hari penyeksaan.. kenapa? haaaa aku kena naik atas stage dan jadi pengacara majlis untuk majlis kahwin cikgu aku. siot gile! kompem aku akan mengalami stage gitters. aku memang pemalu dan aku akan tergamam kalau nampak ramai orang. korang tak percaya? hehe aku kalau borak aku takkan pandang muka orang, tapi aku bukan juling tau

buat masa ni tu je event yang aku rasa boleh buat aku muntah darah. adoiii penat sungguh. mesti nanti migrain datang kembali ni. rasa macam nak jerit kuat2 sampai anak tekak aku terkeluar..

 p/s: aku terpaksa buat muka redha bila teacher maznah suruh aku jadi MC. rasionalnya; lawan perasaan takut menghadap orang ramai.

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

8 sayang cik singe:

Ezad Skytech said...

erk...cuak kot dok atas pentas tengok ramai orang depan kita...hee~
pengalaman2... :D

Bro ahmad said...

sabor ehh..banyak masa terisi bagus kan hmm

ILA SYAMILA ♥♥ said...

haha selamat membzkan diri ! :D
mesti kurus pasni ;D

faridah nazurah said...

@ILA SYAMILA ♥♥

badan ni memang dah kurus,, so lepas ni maybe terus tinggal tulang je :P

iMBobo said...

agak padat jadual hehe.. ni idea boleh update blog..jgn lupa! haha

hira said...

haha. goodluck je la ye

Wanie said...

haha..ni pemalu ke tak ni sampai ade org lantik jadi MC? good luck ye, susah jugak nak jd MC majlis kahwin ni..

NasZ said...

takpe2. anggap je pengalaman berharga. saya pun dah lama tak berdiri atas stage.

MOHD NASER.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.