iMBobo

belog tarzan gilak

Thursday, October 13, 2011

Aku Si PENIPU yang Glemer?

Betul ke aku ni penipu yang glemer? gile lah ada sorang blogger ni slamber badak je cakap aku ni penipu. cehh lu mau kena sepak ke terajang? hahaha :P

hehe sebenarnya ni haa si HAFIZsama ni buat review pasal blog aku. tapi tajuk review tu macam takleh blah je. lawak kasar tu.. tapi takpe takpe aku tak kesah pun. lagipun nama blog aku pun memang MURAI SI PENIPU

Nota mintak pelempang : aku tertanya-tanya kenapa dia cakap blog aku glemer? huh glemer ke blog aku ni? heh aku ke dia yang penipu nih?

UPDATE
please note that: entry ni bukan berunsur marah atau makian. ini adalah entry sukasuki, harap jangan ada yang salah faham lagi ye.

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

14 sayang cik singe:

Ezad Skytech said...

haha...sape yang penipu ni...hee~

[sutera kasih] said...

siapa yg menipu ni hehe..tp blog ni mmg femes la sbb nama blog ni unik tau..bobo slalu sebut dulu kan, tu yg melekat trus nama murai si penuipu dlm fikiran hehe

faridah nazurah said...

@[sutera kasih]

cehh,, saje je nak membahan ye. peNUIpu..

ieyza afieyna said...

HEE.. ieyza pun penah ckp faridah penipu.. eh bukn faridah tapi murai la penipu.. kih3.. :P

wah, best la blog kena review .. :)

budakijaupendek said...

dia yg tipu ^^
follow sini

Bro ahmad said...

apa yang ko cuba tipu ni kih kih kih...:)

faridah nazurah said...

@budakijaupendek

haha sentap jap.. tapi blog ni memang tak glemer pun.

Ini Kisah Tia said...

hhaaa . sah trafik mencanak nih ..

faridah nazurah said...

@Ini Kisah Tia

traffic mencanak? hoho takde lah sis. suam2 kuku je

[sutera kasih] said...

@faridah nazurah:
sampai skrg sy ingat hehe tu yg uniknya tu !

faridah nazurah said...

@[sutera kasih]


haha nama ni spontan je. dari mula buat blog,, sampailah sekarang.

iMBobo said...

siapa tak kenal blogger si penipu ni hehe

faridah nazurah said...

@iMBobo

lama ekau tak dtg sini. hehe eleh ramai je yang tak kenal sy ni haa

Wanz Mejuez said...

saya rasa dua dua penipu... ahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.