iMBobo

belog tarzan gilak

Thursday, October 27, 2011

Antara Chatime dan Cool Blog

hehehe semalam aku ada try nasib untuk dapatkan voucher kat Chatime Publica. hahahaha akhirnya aku dapat weyh.. kau hade?
* keahlian geli-geli aku dah dapat balik.. ( buat muka toya )

*terliur? huhu memang tu tujuan aku :P

macam mana ehh rasa Bubble Tea kat Chatime ni? rasa sama macam kat Cool Blog ke? heee kalau sama, baguslah. boleh nak balun banyak-banyak.. hehehehe aku suka sangat Cool Blog. dah 4 hari tak dapat rasa macam dah 4 tahun.. argghhhh ketagih siot! hahaha boleh dikatakan selalu jugak aku beli Cool Blog lepas balik sekolah. serius sangat ke ketagihan aku ni? # sila jawab

kalau tak silap aku, dekat The Gardens pun ada kan Chatime ni? hehehe kalau tak silap lah. 

ehhh lupa lak nak cakap terima kasih kat Nuffnag. thanks ye bebeh.

Nota Mintak Pelempang : Harap-harap Chatime ni sesedap Cool Blog!
p/s: aku tersangatlah blurr time-time cuti ni.

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

19 sayang cik singe:

Umie Artoqiemie said...

gurlppp.. terliur..

cik najihah said...

fara pon dapat jugak hee..sedapnye

aimie amalina said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rindunye nak minum coolblog
kat sini ada YOYO je
heeee

faridah nazurah said...

@Umie Artoqiemie

sian kau nyah.. nanti kau dtg sini aku belanje :)

faridah nazurah said...

@cik najihah

nanti pegi same2 ehh..

faridah nazurah said...

@aimie amalina

YOYO? haaa ape tu?

EYFAalias said...

hi, kita kawan baik kan? jom aku teman kau pergi chatime ni. Aku risau kalau kau pergi sorg2. aku temankan ya? kau cakap je bila nak g. aku rela korban kan masa aku demi kau. serius ni. aku tak main2. :P

faridah nazurah said...

@EYFAalias

bhahaha baru sekarang kau nak mengaku kawan baik kan. cehh~

Phat said...

phat dpt jugak tp mcm mane nk guna kedai tu bukan ada kat kuantan pon huhu

FarhanahAdzlan said...

saya ponn dapat jugak..
Jom pi sama2 nak tak?hahaha~

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

sekarang memang trend kan remaja remaja lepak kat cool blog dan the garden..

onie said...

onie ada gak...... :)

faridah nazurah said...

@FarhanahAdzlan

jom pegi together2 ehh.. baru la best :)

faridah nazurah said...

@! AzzaAzman @ Chempaka Sari !

ohh sy bukan jenis yg suka melepak dan sy hanya pegi the gardens utk shopping dan makan aje.. hehehe

SoLy SoLicious said...

kite pun dpt..jum2...heee

Ezad Skytech said...

hee...sy pun dapat jugak voucher ni...haha~

Pendamba Mawar said...

benda apa ni?

Bro ahmad said...

nak serbu jauh ehh malas..lagipun kena beli 2 baru percuma satu hehee..belanja bro K

iMBobo said...

dari segi rupa nmpk mcm tak boleh lawan coolblog, tapi rasa taktau lg hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.