iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, October 25, 2011

Ezad Skytech dan iMBobo Pembuli Tegar

Korang percaya tak kalau aku cakap iMBobo dan Ezad ni pembuli? mesti takkan percaya punye kan? yelah, aku ni kan Murai Si Penipu. tapi takpe takpe, aku ada bukti kukuh untuk cakap dorang ni pembuli tegar!


 * sila baca dari bawah ke atas
* sila baca dari bawah ke atas

haaa banyak kan bukti yang aku ada.. tu lah tadi aku cakap dorang ni pembuli, tapi korang taknak percaya.. hahahaha sungguh tak sangka jiran dan abang besar aku sanggup membuli aku malam-malam buta.. kehkehkeh dorang ni memang hebakk..

hehehe ceritanya cenghini, kan semalam aku terbuat silly mistake masa print screen kat entry yang INI. haa kan kat situ nampak sikit2 nombor phone aku. dah lepas tu boleh lak dorang dok bantai meneka-neka lak.. dari satu nombor ke nombor yang lain.. rajin kan dorang?

mulanya si Ezad ni dah surrender, tapi bila dia tengok si iMBobo dok rancak meneka lagi terus dia tak jadi tidur.. nak tau jawapan sape yang betul? hehe rahsia! tapi dorang ni memang terbaik.sayang gilos la kat korang nih! 
 
klu hari ini :
Ezad Skytech = Abang besar
iMBobo = Jiran kerek

secara konlusinya ( bajet2 buat karangan ) dorang ni memang hebat bab meneka jawapan.. lain kali kita main teka-teki lagi ehh :P

Nota Mintak Pelempang : Menyesal aku dok cabar dorang ni teka nombor aku.. cehhh~

p/s: sorry aku jarang update. busy menelaah buku ( yeke? )

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

13 sayang cik singe:

Ezad Skytech said...

haha...terbaik la...no tu dalam simpanan...kah3~

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaa no 4D ke? hehe.....

iMBobo said...

haha..jgn rsau..rahisa tak kan terbongkar..abg besar tu pandai jaga kehkehkeh

Bro ahmad said...

hahahaa lawak2 boleh diorang main teka2...takpe bro dah donlod gambar tu hahaaaa...tererr kan bro = ='

diorang nak mintak kt bro je !

EYFAalias said...

hamboi abang besar. ehhehe

faridah nazurah said...

@Ezad Skytech

hehehe bajet2 nak ugut la tu! cehhh~

faridah nazurah said...

@C` Ayob-Ilmu Asas Hidup

hahhaa kalau pegi tikam nombor ni kompem naik punye.. hehe :P

faridah nazurah said...

@iMBobo

eden tau korang memang boleh percaya punya.. hehe :)

faridah nazurah said...

@Bro ahmad

jangan jual nombor sy tu sudah. haha

faridah nazurah said...

@EYFAalias

hahaha dorang berdua ni gangster besar.. yg si ezad tu KL dia yg pegang! hehe :P

Ezad Skytech said...

haha...ada 3 blogger yang tahu no awak tu ye...hati2...hahah~

faridah nazurah said...

@Ezad Skytech

hahaha sape yg berani nk kacau2 tu? sy ni grang tau.. grrrr~

era kecik said...

heheehe.. macam-macam lah.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.