iMBobo

belog tarzan gilak

Wednesday, October 26, 2011

BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER

Sempena Hari Deepavali nih aku dengan rajinnya meng-joinkan diri dalam segmen Ben Ashaari


Mesti ramai yang heran kan kenapa nama blog aku Murai Si Penipu. entahlah. sebab aku rasa nama tu macam best je. tapi tak sangka lak ada gak tajuk lagu yang lebih kurang macam nama blog aku. cehh~ errr blog aku ni pasal ape ehh? sebenarnya blog aku ni 100% pasal aku, aku dan aku! hahaha senang cakap la, yang blog aku ni pasal luahan perasaan atau pendapat tak gune aku je. takde ape-ape info pun dalam blog ni.. hehe aku memang tak reti nak buat ayat ilmiah, so aku takkan cuba buat entry yang berunsurkan info.

kenapa aku berblog? huhu jujurnya, blog aku awal-awalnya dibuat untuk aku melepaskan marah.. hehe al-maklumlah kalau kat real life aku ni jenis yang memendam rasa je ( simpan dendam dlm hati ). tapi sekarang dah takde dah. kadang2 je. hehehe #alahai malunya mengaku

Masa first aku buat blog ni, aku hanya follow sorang je blogger. nak tau sape? hee malu la nak cakap. sebenarnya masa tu aku follow Cik Epal je. aku tengok macam best je dia berblog ni. so Cik Epal ni idola aku ke? #confius
Nota Mintak Pelempang : Walaupun blog aku Murai Si Penipu, tapi aku bukannya Penipu ye.. 

p/s: tibe-tibe aku teringin nak makan muruku. takde sape ke nak bagi kat aku?

p/s lagi: sila jangan bukak entry lama aku kalau korang ada penyakit jantung atau seumpamanya :p

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

25 sayang cik singe:

..cik gugu.. said...

aku ingat ko penipu... ngeh3~

Bro ahmad said...

Bro nak tanya..kenapa murai bukan helang,gagak,merpati,merbah,serindit,burung wak wak hahaaa jawap?

faridah nazurah said...

@..cik gugu..

ceh~ ada jugak yang kene sekeh ni kang! haha

faridah nazurah said...

@Bro ahmad

sebab mulut sy ni kalau dah eksaited bercakap mcm brung murai... hahaha!

EYFAalias said...

wahh, rajinnya join! :D ingat sebab mulut murai. hehee. tapi best nama blog ni. huhu.

aRa ❤ aFiq™ said...

kunjungan bls kt cni.. murai penipu bukan pnipu ka? :P

Zul Fattah said...

oo..cik epal.. pernah jugak r masuk blog dia.. dia femes.. haha..

salwaismail said...

rajinnya join segmen.

cik epal memang awesome! entry dia panjang-panjang. mati akal nak tulis macam dia. muahaha

hafizulhakim said...

singgah sini melawat rakan2 alam maya :) happy blogging!

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Murai si penipu...haha, all the best & selamat bersegmen ye :)

aimie amalina said...

weeee
epi to know u!

iMBobo said...

murai bukan sebaran murai ni hehe

-✿Ayu✿- said...

salam kenalan! dri segmen abg beng!

QasehSuci said...

salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)

Syafiq Ahadin said...

Salam singgah dari saya, Syafiq Ahadin . :D

Pen MErah said...

waaaa idola dia CE.. wuwuwuuuu. same la kite.. muahahaaaa

faridah nazurah said...

@Pen MErah


hehe nanti sis bagitau CE ehh :) ni haa kipas susah mati dia nih

Ezad Skytech said...

murai ni garang woooo..hahha~

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

faridah nazurah said...

@Ezad Skytech

bhahaha apasal pecahkan rahsia nih? mau kene sekeh?

wanie wonek said...

singgah sini dan datang utk follow. jom terjah blog saya

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama^^
ayu dh follow
jemput2 la singgah kat blog ayu pula

cikpjaz said...

Salam kenal dari cik pjaz, dtg singgah sambil follow =)

QmaRidh said...

salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya..

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

# Lambat terjah sini sebab ada masalah sikit ;
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/berhenti-merungut-dan-belajar-untuk.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.