iMBobo

belog tarzan gilak

Tuesday, October 25, 2011

Orang Malaysia memang suka Nasi Lemak Ayam

hahahaha kenapa aku cakap orang Malaysia ni suka Nasi Lemak Ayam? errr mengikut kajian yang dibuat ( bajet2 jap ) oleh pakcik Nuffnag, keyword panas yang tersesat masuk kat blog aku harini ialah Nasi Lemak Ayam. tak percaya? 


















benda ni aku print screen masa pagi tadi.. fuhh pagi-pagi buta memang sedap kan pekena Nasi lemak Ayam. Kalau aku, sepinggan pun aku tak cukup tu..

mesti yang masuk kat entry aku yang MUET OHH MUET tu kompem akan terliur habis tengok gambar tu.. hahaha aku memang suka makan nasi lemak ayam rendang size XL kat Baker's Cottage. sodap dan murah!
Nota Mintak Pelempang : Aku rindu nak membaham nasi lemak ayam rendang XL
p/s: korang rasa entry aku macam sampah? haha ape aku kesah!

Kalau sudi silalah komen dan click Google +

10 sayang cik singe:

EYFAalias said...

nasi lemak ayam makanan kegemaran tu. ahahaha

Bro ahmad said...

nasi lemak ayam memang sedap hehee..uplode gambar tentu terliur sekali

Wanie said...

XL? name nasi lemak bukan main lagi..haha

Umie Artoqiemie said...

huiyo O_____o sodap weh.

faridah nazurah said...

@Wanie

hahaha sebenarnya nama dia nasi lemak ayam rendang je.. tp disebabkan kuantitinya yg banyak tu saje je bagi nama XL.. hehe banyak gilo tau :)

Pendamba Mawar said...

mint nasi lmak bilis je

Ezad Skytech said...

haha....kenapa tak letak gambar nasi lemak ayam kat entri ni..baru best...haha~

faridah nazurah said...

@Ezad Skytech

usb gua rosak..dan gua malas mau google

Ezad Skytech said...

laa...google pun malas ke..? adoiyai...heee~

faridah nazurah said...

@Ezad Skytech

hahaha malas mau tunggu laoding pakcik google. dh la line mcm siput oink oink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herbalife Form ( for serious buyers)

Name:
Email Address:
Handphone Number
Occupation
Where do you live ? Kuala Lumpur
Selangor
Melaka
Johor
Perak
Pahang
Have you register as a member of Herbalife ? Yes
No
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improve Health
Improve Energy
Improve Skin
Earn Extra Income
Extra information that can help me to guide you.

Get your own free form like this one.